Lediga tjänster

Projektledare – nyutexad eller erfaren

Det är högt tryck och mycket jobb där ute! Vi behöver bli fler projektledare i det redan härliga gänget. Nyutexaminerad eller erfaren?  Vi söker dig som har viljan och intresset av att driva projekt inom stål och glas. Hos oss kommer du arbeta med spännande projekt tillsammans med skickliga smeder och montörer.

DIN ROLL

Som nyutexad kommer du att börja med att svara på förfrågningar, bevaka och bearbeta marknaden. Du kalkylerar, hämtar in priser och sammanställer offerter. Successivt kommer du börja ta ansvar i projekten som projektledare och på sikt kommer du ta det yttersta ansvaret för helheten. Du kommer utveckla kundrelationer och fånga dina egna affärer.

Som projektledare har du det yttersta ansvaret för helheten. Du driver projekten från start till mål – från kalkyl till färdigt projekt. Du ansvarar för försäljning och genomförande av egna projekt.

DINA ERFARENHETER

Vi söker dig med en byggteknisk utbildning eller liknande. Du är nyutexaminerad eller har ett antal års arbetslivserfarenhet från branschen.

VEM ÄR DU?

Som person är du driven och målmedveten. Du drivs av nya utmaningar samt att ta eget ansvar och driva egna projekt. Du tar egna initiativ och tycker om att hitta kreativa lösningar på problem. Du har lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.

OM OSS OCH VÅR VISION

I 65 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen. Vår styrka är lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare. Vi kan göra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vi är över 40 anställda i vår verkstad i Sundbyberg.

Att arbeta hos Lundgrens innebär arbete med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samarbeta på. Målet är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling och arbetssituation. Som projektledare arbetar du fritt under eget ansvar. Och, självklart får du ta del av resultatet!

VI ERBJUDER

Lundgrens består av skickliga personer som tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter. Vi får ofta höra att det bästa med att jobba på Lundgrens är en bra sammanhållning och stämning. Vi har kul på jobbet! Lundgrens erbjuder rikskuponger, massage och ett generöst friskvårdsbidrag. Varje år anordnar vi teamresor och gemensamma aktiviteter för att främja en god gemenskap. Hos oss får du möjlighet att jobba i spännande och varierande projekt med stora möjligheter till utveckling.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Vi behöver projektledare omgående. Skicka din ansökan ”projektledare” till:

Intervjuer sker löpande.

SMEDER

Det började i den lilla verkstaden i garaget i Sundbyberg för 65 år sedan. I tre familjegenerationer har LUNDGREN SMIDE AB bevarat hantverkstraditionen och levererat unika helhetslösningar inom smide och glas. Idag är vi över 40 anställda i vår verkstad i Sundbyberg. LUNDGRENS skapar exklusiva produkter med kostnadseffektiva lösningar för kunden. Det har lett till att vi idag tar hand om helheten för smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Hos oss jobbar de skickligaste smederna, montörerna och projektledarna. Vill du bli en av oss? Just nu söker vi fler smeder.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillverkning och montage inom våra affärsområden. Arbetet utförs enligt branschens ställda krav på kvalitet och säkerhet.

VEM ÄR DU?

Det är ett plus om du har flerårig erfarenhet som smed eller montör och:

– kan ett flertal svetsmetoder (TIG, MIG, MAG, elektrod i olika material)

– van att arbeta med olika material

– kan läsa ritningar

– har ett visst konstruktionskunnande

– kan hantera vanligt förekommande verkstadsmaskiner

– kan arbeta självständigt

– har erfarenhet av ledarskap

B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper och inställning högre än utbildning och arbetslivserfarenhet. För att passa hos oss ska du kunna ta egna initiativ, lösa problem, samarbeta och vara lyhörd och ödmjuk.

 LÖN, ERSÄTTNING OCH FÖRMÅNER

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, massage och rikskuponger. Kollektivavtal teknikavtalet IF Metall finns.

 KONTAKTINFORMATION OCH ANSÖKAN

Vi behöver ny personal omgående. Skicka din ansökan ”smed” till:
Vid frågor kan du kontakta Johanna Lundgren HR/Personalansvarig på
tel 08-684 118 27