Fler svetskvällar på Lundgrens

I tisdags var var det premiär för svetskväll i Lundgrens smidesverkstad då fem deltagare fick prova på pinnsvetsning (MMA). Under kvällen fick de en introduktion med praktisk träning. Denna svetskväll körde vi MMA som betyder metallbågsvetsning och är den mest förekommande svetsmetoden som används till såväl bygg– som designsmide. Det är en lämplig inkörsport till svetsning eftersom den innehåller svetsningens alla moment men ändå har en förhållandevis enkel utrustning.

Kvällen blev lyckad och vi kommer anordna fler svetskvällar i olika svetsmetoder. Vill du prova på svetsning? Då är det ett bra tillfälle att komma på våra svetskvällar. Här kan du intresseanmäla dig. Vill du sedan fortsätta med svetsning kan du gå någon av våra andra kurser i samarbete med Medborgarskolan eller en skräddarsydd kurs anordnad av oss. Vi kommer även köra metallslöjd i höst då du kant skapa det du vill. Du kommer få tillgång till en fullt utrustad verkstad, material och en skicklig smed som kan ge råd och tips.

Jag gick en prova-på-svetsa-kurs hos Lundgrens Smide. Det var riktigt roligt och givande!!! Kan varmt rekommenderas till alla som är nyfikna på att lära sig svetsa! ”

” Det där var skitkul. Och nyttigt, och jag börjar förstå. Men 1000 timmars övning innan man ens kan säga att man kan svetsa.. Jimmy var grym! ”

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

sv_SESwedish