Finsmeder sökes till Bromma & Järfälla

OM TJÄNSTEN

Vi är en växande koncern som söker finsmeder med start omgående.

Som finsmed tillverkar du exklusiva smidesprodukter och metallglaspartier. Du arbetar i huvudsak med tillverkning av inredningar och att klä in glas- och dörrpartier i olika material. Allt från exklusiva smidesräcken, vinställ & inredningar till inklädda entrépartier i mässing, konstverk & skyltar. Ofta får du en ritning som du ska tillverka efter. Jobbet innebär allt från svetsning till att svarva, borra, klippa och bocka. Du jobbar i olika metaller såsom rostfritt stål, aluminium, mässing och koppar.

VEM ÄR DU

Du har några års erfarenhet av smide och är självgående när det gäller tillverkning, svetsning och ritningsläsning. Vidare är du van att arbeta med olika material och har ett viss konstruktionskunnande. Du är också van att hantera vanligt förekommande verkstadsmaskiner såsom sax, kantpress och kapmaskin.

I det dagliga arbetet tar du ansvar för din och andras hälsa och säkerhet. Du behärskar svenska och/eller engelska flytande i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:

  • erfarenhet av att klä in metallglaspartier med olika material såsom rostfritt, koppar, mässing och aluminium.
  • har giltiga svetscertifikat
  • heta arbeten/brandfarliga arbeten
  • liftutbildning
  • truckkort
  • HLR

Vi värdesätter personliga egenskaper och en bra attityd till arbetet högre än utbildning och arbetslivserfarenhet. Med rätt vilja och driv finns goda möjligheter att utvecklas. För att du ska trivas hos oss ska du tycka om att lösa lösningar. Du tar egna initiativ, gillar ansvar, kan samarbeta och är lyhörd.

Vi erbjuder dig

Letar du efter ett roligt jobb med en trygg anställning samtidigt som det finns goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du skicka in en ansökan.

Att arbeta hos oss innebär en varierande vardag där varje projekt är unikt. Hos oss råder en varm och härlig stämning bland kunniga och erfarna medarbetare som hittar lösningar i avancerade smides- och glasjobb.  Du får en ständig chans att utvecklas.

Vi erbjuder mobiltelefon, ett generöst friskvårdsbidrag, massage och rikskuponger. Varje år åker vi på teamresor och ordnar gemensamma aktiviteter för att främja en god gemenskap. Lundgrens är delaktiga i välgörenhetsprojektet EezerMC-ambulanser för minskad mödradödlighet. Vi följer bl.a. med på utvecklingsresor till Afrika där vi får möjlighet att vara med och göra skillnad på plats.

Kollektivavtal IF metall finns.

Arbetstid

Heltid. Arbetstider måndag – torsdag 06.30-15.45 och fredag 06.30-14.15,

Lön

Månadslön.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriv några rader om dig och varför du vill arbeta hos oss. Du kan fylla i formuläret eller maila hr@smide.com. Bifoga gärna ansökan och CV. Märk din ansökan Finsmed. Intervjuer sker löpande och processen avslutas när vi hittat rätt personer.

Att arbeta på Lundgrens

Att arbeta hos Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att nå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samarbeta på. Målet är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling och arbetssituation.

Har du frågor kring tjänsten?

Då är du välkommen att kontakta Johanna Lundgren, HR/Personalchef, tel 08-684 118 27

    ********************************************************
    LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
    Bra projekt till en nöjd kund!


    Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?
     Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  


    Du kan följa oss på våra sociala medier:
    FACEBOOK
    LINKEDIN 
    INSTAGRAM
    Tik-Tok


    Vill du ha hjälp? Hör gärna av dig så får du ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

    Jobba hos oss? Vi har alltid plats för skickliga projektledare och smeder med med rätt inställning. Här kan du se vad vi söker just nu.



    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    sv_SESwedish