Jobba hos oss

Vi är en växande koncern som söker fler medarbetare.  Vårt mål är att alltid leverera ett bra projekt till en nöjd kund! Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, kunskap och teamwork. Att anställa personer med rätt kompetens och en bra attityd är viktigt för att vi ska nå våra mål.

Hos oss råder en varm och härlig stämning bland kunniga och erfarna medarbetare som hittar lösningar i avancerade smides- och glasjobb.

Vi söker:

  • smeder
  • montörer
  • arbetsledare
  • projektledare
  • arbetschefer

Vill du jobba hos oss? Då ska du skicka din ansökan till hr@lundgrenab.se eller fylla i detta formulär. Har du frågor som rör tjänsterna kan du ringa 08-684 118 27.

LEDIGA TJÄNSTER

Att arbeta på Lundgrens Smide

Det började i den lilla verkstaden i garaget i Storskogen 1952. I tre familjegenerationer har Lundgrens Smide bevarat hantverkstraditionen och levererat helhetslösningar inom smide och glas till både byggföretag och privatpersoner i Storstockholm med omnejd. Våra projekt varierar i både  storlek och karaktär och vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartier, inredningssmide och service smide. Vi har riktat in oss på smiden och glasjobb som många andra inom branschen tycker är besvärliga att utföra.  Vårt mål är att alltid leverera ett bra projekt till en nöjd kund. Därför bidrar vi gärna med nya infallsvinklar och hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna. 

Lundgrens Smide sysselsätter idag ett 40-tal medarbetare som består av projektledare, arbetsledare, smeder och montörer. Vår smidesverkstad ligger i Bromma och med vårt centrala läge kan vi vara snabbt på plats. 

I koncernen ingår Bröderna Eddings Smide verkat i Stockholm sedan 1945. Eddings är en fristående smidesverksamhet med ett 20-tal medarbetare. Bröderna Eddings tillverkar alla typer av smidesarbeten i sin verkstad i Järfälla. Läs mer om dem här.

Varför Lundgrens?

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och i karaktär. Arbetet bjuder på stor variation i en spännande arbetsmiljö där möjligheterna är oändliga. Vi erbjuder en plattform med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss kan du driva egna affärer och få ta del av resultatet. Lundgrens har en stark vilja att lyckas och tycker om att testa nya vägar för att växa och bli bättre.

Lundgrens strävar alltid efter att göra ett bra projekt till en nöjd kund. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe där skickliga människor samlas för att göra spännande affärer ihop. Vi satsar på gemenskap och att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Målet är att alla ska kunna styra sin arbetssituation och påverka sin utveckling.  Att alla ska få jobba med det de tycker är roligt och som de är skickliga på. Det ska vara roligt och meningsfullt att gå till jobbet! Lundgrens vill vara en arbetsplats för alla! Tillsammans löser vi alla typer av smidesarbeten och bygger något unikt inom branschen!

    sv_SESwedish