Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya talanger och värdesätter personliga egenskaper och inställning till arbetet högre än utbildning och arbetslivserfarenhet.

Vill du bli en av oss? Då ska du söka någon av våra tjänster eller fylla i detta formulär.

Att arbeta på Lundgrens Smide

Det började i den lilla verkstaden i garaget i Storskogen 1952. I tre familjegenerationer har Lundgrens Smide bevarat hantverkstraditionen och levererat helhetslösningar inom smide och glas. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi erbjuda de bästa lösningarna utifrån kundernas behov. Vi gör allt från balkar och räcken till exklusiva inredningar till restauranger och servicesmiden. För oss är det viktigt att leverera bra produkter till nöjda kunder. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg. Hos oss jobbar över 50 skickliga smeder, montörer och projektledare med:

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNING – SERVICESMIDE

Att arbeta hos oss innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att nå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samarbeta på. Målet är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling och arbetssituation.