Montörer

Vi är en växande koncern och har fått beställningar på större projekt runtom i Sverige. Vi söker därför duktiga montörer med erfarenhet av smide. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med på vår spännande resa? Då har vi jobbet för dig!

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker montörer med erfarenhet av smide och/eller glas.

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Som montör hos Lundgren Smide får du en varierande och även en rolig vardag. Du arbetar både självständigt och i samarbete med skickliga kollegor. Så därför är det av stor vikt att du är en god lagspelare.

Rollen som montör innebär allt från enklare monteringsmoment till komplex montering av mindre och större smideskonstruktioner. Monteringen sker efter instruktioner och ritningar och kan variera i tempo och omfattning samt svårighetsgrad.

Denna tjänst kräver att du är flexibel och att du även har möjlighet att resa under perioder för att kunna utföra arbetet ute hos kund. Du kommer arbeta med montage i olika delar av Sverige.  

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som montör eller resemontör inom smide och/eller glas.

Krav för tjänsten:

 • B-körkort
 • kan läsa ritningar
 • flytande i svenska och/eller svenska tal och skrift
 • en god lagspelare
 • flexibilitet
 • möjlighet att sova borta under veckorna

Det är meriterande om du även har erfarenhet av:

 • svetsning
 • tillverkning av stål och eller glaskonstruktioner
 • arbetsledning
 • dokumentation (ÄTA-hantering, kvalitetskontroller, riskbedömningar  m.m.)

samt har:

 • heta arbeten
 • liftkort
 • truckkort
 • HLR

PLACERINGSORT

Vår smidesverkstad ligger i Bromma i Stockholm. Ditt arbete kommer dock att utföras i olika delar i Sverige.

LÖN & FÖRMÅNER

Månadslön. Vid arbete på annan ort får du traktamente samt resetillägg.

Andra förmåner som erbjuds är mobiltelefon, generös friskvårdsersättning samt rikskuponger.

För att främja en god gemenskap åker vi på teamresor varje år och ordnar även gemensamma aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bland annat med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

ANSÖKAN

Du kan ansöka här eller maila några rader om varför du vill jobba hos oss. Skicka ditt mail till hr@smide.com Bifoga också ditt CV.

Rekrytering sker löpande så därför ska du inte vänta med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten? Då ska du hör av dig till Johanna, rekryteringsansvarig. Du kan antingen ringa  08-684 118 27 eller maila johanna@smide.com

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonJohanna Lundgren, HR
Telefon08-684 118 27
OmrådeStockholm
TjänstMontör
Typ av anställningTillsvidare anställning. Heltid
Sista ansökningsdagRekryteringen sker löpande

ATT ARBETA HOS OSS

I 70 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen och levererat helhetslösningar inom smide och glas. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi utföra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till nöjda kunder! Vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb åt både byggföretag och privatpersoner. Vår smidesverkstad ligger i Bromma i norra Stockholm.

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och även i karaktär. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av bland annat engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att vi ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samlas och göra affärer ihop. Vi satsar på gemenskap och att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Karriärmöjligheterna är oändliga och vi vågar prova nya saker. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och därför är målet att du ska ha möjlighet att styra din vardag och arbetssituation. Tillsammans bygger vi något unikt inom branschen!

Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare – projektledare, arbetsledare, smeder och montörer. I koncernen ingår även Bröderna Eddings Smide i Järfälla som är en fristående smidesverksamhet som verkat i Stockholm sedan 1945. På Eddings jobbar ett 20-tal medarbetare.

sv_SESwedish