Hos oss kan du köpa specialbeställda vinställ

Restaurang Leijontornet, Vinkällaren Grappe och Magnusson Fine Wine är några av våra mest kända kunder. Vinställen levereras i alla former. Vi träffas gärna på plats och gör en ritning för godkännande innan vi påbörjar tillverkningen. Vi har även en egen design av vinställ. Du kan ladda ner broschyren här.

Skicka din förfrågan på anbud@smide.com eller fyll i formuläret nedan

Vilka är Lundgrens och varför är vi experter på vinställ?
Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Allt från balkar och räcken till exklusiva inredningar till restauranger och servicesmiden. För oss är det viktigt att leverera bra produkter till nöjda kunder. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens och vi har 40 smeder till din tjänst. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och servicesmide.

Hur kan Lundgrens Smide hjälpa dig med vinställ?

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt förvaring för dina viner. Under 40 år har vi försett restauranger, bostadsrättsföreningar och vinintresserade kunder med vinställ. Vi har vinställ för den större vinkällaren, där hela väggar täcks av viner, till mindre ställ för köket, baren eller restaurangen.

Med vårat egendesignade vinställ Druva förvarar du dina vinflaskor både säkert och tryggt. Druva är ett elegant vinställ i smide som finns i olika varianter. Vi måttanpassar så att vinstället passar just dina behov.

Druva är en enkel lösning på förvaring som gör det möjligt att stapla maximalt antal flaskor på en liten yta. Standardmodulen rymmer 60 flaskor. De kan byggas som system där du i framtiden kan utöka antalet vinställ i takt med att vinsamlingen eller vinkällaren utökas. Vinstället är i metall som du kan få både lackerat eller olackerat. De finns som låsbara och öppna. De går också att få med separata låsanordningar så att flera kan dela på ett vinställ. Du kan välja bland golv- eller vägg monterade vinställ.

Vinställen hjälper dig att hålla en jämn temperatur i din vinkällare så att vinet kan mogna under de allra bästa förhållanden.

  • exklusiva vinställ efter alla behov
  • säker och och trygg förvaring
  • standardmoduller för 60 flaskor
  • system som kan byggas ut
  • vi utför montaget
  • snabba leveranser

Vinställ vi har gjort

Vi är mycket stolta över att få varit med och inrett vinkällaren åt Magnusson Fine Wine, restaurang Lejontornet och vinkällaren Grappe. Vinstället Druva är ett perfekt alternativ för restauranger, bostadsrättsföreningar och vinklubbar. De passar givetvis även i ditt hem.

“Lundgrens Smide är i mitt tycke det självklara valet av leverantör av vinställ. De har flexibla lösningar i tidlös design. Dessutom erbjuder de bra och trevlig service. – De håller i evighet” Johan Magnusson, Stockholms Handelskammare, förordnad värderingsman för vin

“Att investera i praktiska och säkra lösningar för vinförvaring var en självklarhet för oss, nu vet vi att vi valde rätt. Dessutom är de mycket vackra att vila ögonen på”. Mariu E Moroni, Sommeliuer, Pontus in the Green House

Vad är du ute efter? Hör av dig och berätta. Vi hjälper gärna till att komma med tips och idéer hur du bäst utformar din vinförvaring.

Kontakt

Skicka din förfrågan här!    Du kan även maila på anbud@smide.com – Välkommen!

    sv_SESwedish