Projektingenjör i Bromma

Jobbet som projektingenjör passar dig som vill ha varierande arbetsuppgifter och en utvecklande vardag. Du har en viktig nyckelroll i projektet som leds av projektansvarig.

Lundgrens Smide utför det mesta inom smide och glas sedan 1952. Vår verkstad ligger i Bromma i norra Stockholm. Lundgrens levererar helhetslösningar och vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb åt både byggföretag och privatpersoner. Vi hittar alltid lösningar där andra aktörer ser problem. Vårt mål är att leverera bra projekt till nöjda kunder! Med fokus på hållbarhet, kvalitet och kostnadseffektivitet. För att vi ska lyckas behöver vi ha rätt person i teamet. 

Hos oss får du möjlighet att utvecklas med fokus på engagemang, teamwork och ansvar. Det viktigaste för oss är att du har en bra attityd till arbetet med både vilja och driv. Du kommer få vara med på en spännande resa i en växande koncern.

Ditt arbete som projektingenjör

Som projektingenjör har du tillsammans med projektansvarig ansvar för att säkerställa att projektet är lönsamt med hög produktivitet och god kvalitet. Vårt mål är att alltid göra ett bra projekt till en nöjd kund! 

Din vardag kan variera beroende på projekt och teamets kompetens och intressen i de olika delarna i ett projekt. Du kommer att vara en viktig nyckelperson i projektet som leds av projektansvarig. Övriga i teamet är arbetsledare, smeder och montörer. 

I arbetet ingår planering, logistik, löpande ekonomiuppföljning och att styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, miljö, kvalitet och lönsamhet. Du kommer ha tät kontakt med bland annat kunder och beställare. Att arbetet är så varierande är det som gör rollen så spännande. Rollen ger stora möjligheter till vidareutveckling. 

Dina arbetsuppgifter: 

 • ÄTA-hantering
 • Ekonomisk styrning och uppföljning
 • Projektinköp
 • Tidsplanering
 • Logistik
 • Projektuppföljning (uppstart, genomförande och avslut)
 • Projektplaner
 • Riskbedömning
 • Dokumentation

Vem är du?

Du är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande på universitet eller högskola. Alternativt har du motsvarande kompetens genom erfarenhet. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik. 

För att lyckas i rollen har du en stark drivkraft, är resultatinriktad och handlingskraftig. Du kan agera på egna initiativ och är van att vara självständig i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du frågar om det är någonting du inte förstår och vågar prova dig fram om det är någonting nytt du stöter på. Med andra ord löser du de uppgifter som du har för händerna!

Vidare är du strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att skapa relationer både med kollegor och kunder och gillar att arbeta i team med fokus på att leverera ett bra projekt till en nöjd kund. 

Resor kan förekomma i tjänsten. 

Krav för tjänsten

 • Ingenjörsutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet
 • B-körkort
 • God administrativ förmåga
 • Kunna läsa ritningar
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Datavana

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet som projektingenjör eller liknande.
 • Erfarenhet av att styra projekt.
 • Erfarenhet från ett liknande arbete sedan tidigare.

Arbetstid

Heltid 40 h/vecka.

Ordinarie arbetstid måndag – torsdag kl 06.30-15.45 och fredag kl 06.30-14.15.

Vi tillämpar målstyrd arbetstid.

Placeringsort

Bromma.

Lön & förmåner

Du har fast marknadsmässig lön och resultatlön. Andra förmåner som erbjuds är mobiltelefon, dator, friskvårdsersättning och rikskuponger. För att främja en god gemenskap åker vi på teamresor varje år och ordnar gemensamma aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bl.a. med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

Ansökan

Du kan ansöka här eller maila några rader om varför du vill jobba hos oss. Skicka ditt mail till hr@smide.com Bifoga gärna CV. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonJohanna Lundgren, HR
Telefon08-684 118 27
OmrådeStockholm
TjänstProjektledare
Typ av anställningTillsvidare anställning. Heltid
Sista ansökningsdagVi har alltid plats för en skicklig projektingenjör!

Varför Lundgrens?

Vi strävar efter att vara en arbetsplats för alla oavsett fas i livet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Du kommer till en arbetsplats med varm och härlig stämning där vi har roligt tillsammans.

Att arbeta hos oss

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och i karaktär. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samlas och göra affärer ihop. Vi satsar på gemenskap och skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Karriärmöjligheterna är oändliga och vi vågar prova nya saker. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och därför är målet att du ska ha möjlighet att styra din vardag och arbetssituation. Tillsammans bygger vi något unikt inom branschen!

I 70 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi utföra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vi är över 50 anställda i vår smidesverkstäder i Bromma och Järfälla.

sv_SESwedish