Verkstadschef

Är du vår näste verkstadschef? Vi är en växande koncern som söker en driven verkstadschef med goda ledaregenskaper och ordningssinne till vår smidesverkstad i Bromma. Vill du vara med på vår spännande resa? Då har vi jobbet för dig! 

LEDIGA TJÄNSTER

En verkstadschef till Bromma.

OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER

Lundgren Smide har en fullt utrustad verkstad i Bromma där vi tillverkar smide- och glasprodukter. Som verkstadschef har du det yttersta ansvaret för den dagliga driften av vår smidesverkstad. Du leder och planerar den dagliga verksamheten med lönsamhet, nöjda kunder och motiverad personal. Du arbetar löpande med att optimera och utveckla rutiner för att skapa en effektiv och trygg verkstad. I arbetet ingår bland annat:

 • Leda, planera och utveckla den dagliga verksamheten. 
 • Ansvar för kundmottagningen.
 • Leda och coacha medarbetarna i det dagliga arbetet.
 • Budget- och kostnadsansvar.
 • Arbetsmiljöansvar – upprätthålla en trygg och säker arbetsmiljö.
 • Ansvar för att verkstaden uppfyller ställda myndighetskrav. 

Mycket fokus ligger på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv och trygg verksamhet. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar.

I rollen ingår också ansvar för bilar, verktyg utrustning och maskiner. Du får arbeta med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av en varm och härlig stämning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Stor vikt läggs vid din personlighet, ditt driv och proaktivitet. Att du är resultatdriven och brinner för att driva en verksamhet framåt är en självklarhet. Du inspireras av utmaningar och löser uppgifter självständigt samt har en förmåga att skapa god stämning och laganda. Att du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet är viktigt för att lyckas i rollen. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga. 

Vi söker dig som:

 • har erfarenhet av personal och budgetansvar samt vana vid kundkontakt.
 • är serviceminded, prestigelös och flexibel.
 • är intresserad av att arbeta med att upprätthålla och utveckla såväl processer och arbetsrutiner.
 • vill jobba med utveckling av dina medarbetare mot uppsatta mål. Du har förmågan att skapa engagemang och en bra teamkänsla.
 • har B-körkort

Branschkännedom är meriterande. 

LÖN & FÖRMÅNER

Månadslön.

Mobiltelefon, dator, friskvårdsersättning och rikskuponger. Varje år åker vi på teamresor och ordnar gemensamma aktiviteter för att främja en god gemenskap. Lundgrens är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bl.a. med till Kenya där vi får möjlighet att vara med och göra skillnad.

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidare anställning 100 %.

Arbetstider är måndag – torsdag 06:30-15:45 och fredag kl 06:30-14:15.

ANSÖKAN

Du kan ansöka här eller maila några rader om varför du vill jobba hos oss. Skicka ditt mail till hr@smide.com med ämnesrad Verkstadschef. Bifoga också ditt CV.

Rekrytering sker löpande så därför ska du inte vänta med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten? Då ska du hör av dig till Johanna, rekryteringsansvarig. Du kan antingen ringa  08-684 118 27 eller maila johanna@smide.com

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonJohanna Lundgren, HR
Telefon08-684 118 27
OmrådeStockholm
TjänstVerkstadschef
Typ av anställningTillsvidare anställning. Heltid
Sista ansökningsdagRekryteringen sker löpande

ATT ARBETA HOS OSS

I 70 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen och levererat helhetslösningar inom smide och glas. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi utföra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till nöjda kunder! Vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb åt både byggföretag och privatpersoner. Vår smidesverkstad ligger i Bromma i norra Stockholm.

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och även i karaktär. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av bland annat engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att vi ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samlas och göra affärer ihop. Vi satsar på gemenskap och att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Karriärmöjligheterna är oändliga och vi vågar prova nya saker. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och därför är målet att du ska ha möjlighet att styra din vardag och arbetssituation. Tillsammans bygger vi något unikt inom branschen!

Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare – projektledare, arbetsledare, smeder och montörer. I koncernen ingår även Bröderna Eddings Smide i Järfälla som är en fristående smidesverksamhet som verkat i Stockholm sedan 1945. På Eddings jobbar ett 20-tal medarbetare.

sv_SESwedish