JOBBA HOS OSS

Det är över 50 personer som jobbar på LUNDGRENS. Smeder & montörer och projektledare. Det finns också en ekonomi och HR-avdelning. Vi letar alltid efter härliga personer med en bra inställning och som vill bli en del av LUNDGRENS och allt som händer hos oss. Så tveka inte att söka jobb hos oss även om vi inte har lediga tjänster ute!

Om oss och vår vision

I över 65 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen. Vår styrka är lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare. Vi kan göra det mesta inom smide, glas- & metallpartier, inredning och byggservice. Vår verkstad finns i Sundbyberg.

Att arbeta hos Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att nå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samarbeta på. Målet är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling och arbetssituation.

Ansökan/intresseanmälan

Ansökan och CV skickas via e-post till johanna@lundgrenab.se.

Om du har frågor eller vill veta mer kan du ringa eller maila Johanna Lundgren, HR/Personalchef.

Telefon 08-684 118 27

Mail johanna@lundgrenab.se.

sv_SESwedish