Allt inom Smide och Glas – vägarna mot målet

Då är det äntligen dags för projektledarnas strategidygn med fokus på framtiden. I en fantastisk miljö på Söderarm i Stockholms skärgård kommer vi lägga strategier hur vi ska ta oss mot målet.  Det finns olika idéer hur vi ska arbeta i framtiden inom våra affärsområden smide, glas och metallpartier, inredning och byggservice. Ser fram emot kreativa diskussioner med ett glatt och engagerat gäng kring hur vi ska arbeta tillsammans 

Lundgrens Smides projektledare, HR och ekonomi

*********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg som innebär att vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB – strategier smide glas

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish