Clippy är tillbaka

Kännetecken:

 • Längd: 1,8 m
 • Material: rundstål 30 mm samt plåt
 • Konstruktion: sju bockade TIG-svetsade rördelar
 • Ögon: två utskurna runda plåtar, ögonvita och pupill. Mellan ögonvitan och pupillen finns en distans utåt.
 • Ögonbryn: utskurna svartlackerade plåtar.
 • Ytbehandling: lackering i vår smidesverkstad
 • Många minns säkert Microsofts världsberömda gem Clippy. Micke, expert inom finsmide, fick nyligen i uppdrag att bygga ett likadant gem. Han fick en bild på ursprungsgemet och började med att skala upp gemet och klura ut måtten på de olika delarna för att få till alla detaljer. Sedan fick vår skickliga smed Wille hjälpa till att bygga gemet. Tillverkningen krävde noggrannhet och känsla för kvalitet och smidesdetaljer. Det var ett utmanande och roligt jobb! Resultatet blev enastående och gjorde succé! Beställare var WorkMan Event som erbjuder monterdesign och formgivning och som är en totalleverantör för mässor och event.

  Clippy: – Behöver du hjälp med smide eller glas? Då ska du kontakta Lundgren Smide!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  sv_SESwedish