Tävla och vinn paketet – exklusiv inredning i smide

Varje söndag fram till jul har du chansen att vinna fina och roliga smidesprodukter genom att gissa vad det är i paketet.

Vill du vara med och tävla?

  1. Följ oss FACEBOOK och/eller INSTAGRAM
  2.  Gilla inlägget
  3. Kommentera ditt svar Vad det är i julklappen? 
  4. Tagga en vän som du vill tipsa om tävlingen

Med detta ställ blir det lätt,
att förvara dina flaskor på ett stilfullt sätt!

Vad är det i paketet?

Om tävlingen

Denna tävling kommer avslutas den 2 december klockan 23:59. Har fler svarat rätt kommer vinsten avgöras genom en dragning. Vinnaren kommer att meddelas i ett inlägg på Lundgrens Instagram & Facebook.  Därefter får vinnaren kontakta oss på druva@smide.com eller 08-684 118 27. Tävlingen är inte sponsrad- eller anordnad av Facebook eller Instagram. 

Alla får vara med och tävla. Det går bra att utöka dina vinstchanser genom att tävla fler gånger så länge det taggas en ny vän varje gång!

Lycka till!

********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våramånadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB julklappstävling1

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish