Inredningssmide till Fabrique Stenugnsbageri

Fabrique Stenugnsbageri kan du njuta av gott surdegsbröd och goda bakverk.  Våra hyllor, diskar, plåtar, kyldiskar och bagerivagnar i smide passar väl in i deras rustika industrichica inredningsstil. Genom åren har Micke och gänget gjort inredning i smide till bagerier i innerstan, London och New York.

Inredningssmide Fabrique Stenugnsbageri
Brödhylla
Fabrique Stenugnsbageri Flemminggatan
Gänget bakom inredningen till Fabrique i London

********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våramånadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB fabrique stenugnsbager

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish