Titta in i vår smidesverkstad

Gott och blandat från veckan som varit! Som du ser gör vi det mesta inom smide och glas. Just nu klär vi in metallglaspartier i olika material som rostfritt och mässing. Vi tillverkar räcken till Käppala reningsverk, gör entrépartier till Clarion Hotell, gör svetsarbeten på damerna till Konstakademin, tillverkar svartlackerade hyllor och glasrack. Det börjar bli full fart i smidesverkstaden igen! Vi gör också smidesjobb ute på byggen och denna vecka har vi bland annat gjort avväxlingar till Peab. Vi fortsätter även med vårt 5 S arbete genom att utföra ett antal förbättringar varje vecka för att skapa en bättre och säkrare arbetsplats med högre trivsel och bättre lönsamhet.

Det går mot ljusare tider och vi längtar tills högtrycket kommer då vi ”fajtas” om våra skickliga smeder.  Rekrytering av nya medarbetare pågår och vi har riktigt duktiga smeder inom finsmide och byggnadssmide på ingång! Så beredskap finns för att fortsätta göra smide i världsklass! 

I smidesverkstaden

*******************************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare. Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB gott och blandat – smide och glas

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish