PREMIÄR – svetskurs för nybörjare ( MMA, MIG/MAG & TIG)

Svetsbåsen står redo för idag är det äntligen premiär för den helt nya svetskursen  svets för nybörjare som vi kör i samarbete med Medborgarskolan. Denna kurs riktar sig till de som vill lära sig svetsa. De kommer få en introduktion och prova på att svetsa MMA, MIG/MAG och TIG. Målet är att deltagarna ska lära sig grunderna inom svetsning genom att förstå svetstekniken och vilken teknik som passar bäst till vad. Kursen hålls dagtid med Lundgrens erfarne smed och skickliga svetsare Wille som kursledare. 

Till hösten kommer vi köra igång med metallslöjd där en fullt utrustad verkstad, tillgång till material och en erfaren smed kommer finnas till förfogande. Är du intresserad? Kontakta oss på 08-684 118 27 eller maila info@smide.com så berättar vi mer. Vi skräddarsyr också svetskurser i olika svetsmetoder efter dina önskemål. 

Höstens kurser i MMA i samarbete med Medborgarskolan är öppna för anmälan

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens.

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNING – SERVICESMIDE.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB svetskurs nybörjare

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.


sv_SESwedish