En bra vecka för Lundgrens

En bra vecka för Lundgrens är när det är fullt ös i smidesverkstaden och jobben flyter på som de ska med fungerande teamwork. Förfrågningar ramlar in, alla är friska, fakturor skickas, vi ställs inför kittlande utmaningar, problem blir lösta och klingande skratt hörs. Tack vare vår fantastiska styrka är en sådan vecka snart till ända! Tillsammans gör vi avtryck inom smide och glas. Det genuina hantverk som vi skapar kommer finnas kvar länge, förmodligen längre än vi själva. Med det sagt önskar vi alla en trevlig helg!

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAMBesök oss också på vårt Google+ konto -> en bra vecka

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish