Nytta & nöje – livet på Lundgrens

Äntligen var det dags för Lundgrens vårliga 5 S-dag!

Vi försöker hela tiden sträva efter att plocka bort och förenkla för att vi ska kunna driva våra projekt inom smide och glas på bästa sätt. Väntan, överproduktion, överarbete, lager, transporter, rörelse, omarbete och outnyttjad kreativitet är 7 + 1 typer av slöseri. Det vill säga arbete som inte tillför något värde, överbelastning eller ojämnhet. Våra smidesteam träffas en gång i veckan för att jobba med förbättringar i vår smidesverkstad. Inför sommaren och till jul kör vi en heldag för att stöka undan det som är svårt att hinna med i vardagen. Det är viktigt för att vi ska lyckas skapa en bättre och säkrare arbetsplats med högre trivsel och bättre lönsamhet. Och, vad gäller slöserierna har vi kommit en bit på vägen! Vi har nämligen gjort hundratals förbättringar! Och, det är ett nöje att få ta del av alla kreativa idéer som vår personal har.

Efter hårt arbete kommer belöning – Lundgrens årliga sommarfest! I år blev det en gammal goding med femkamp på Grönan. Det blev en fartfylld kväll med 5-kamp, styrketest, mat, musik, sång och dans. Ett av Lundgrens övergripande mål är gemenskap. Att ha kul på jobbet, umgås, lära känna varandra skapar goda förutsättningar för ett bra teamwork!

Sommarfest på Grönan

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

sv_SESwedish