Månadsbrev juni 2019 – allt inom smide & glas

Från att det var tufft att lyckas med försäljningen i början av året till att vi fick i in några stora projekt. Därför har vi laddat med resurser eftersom det kommer bli en intensiv period. I sommar har vi öppet som vanligt och vi är tacksamma för att vi har personal som hjälper oss att klara sommartoppen. Just nu har vi kapacitet över att ta snabba smidesjobb så kontakta oss om du behöver hjälp med något.

En sommarhälsning

Innan många tar semester vill jag passa på att skicka en sommarhälsning. Först och främst vill jag tacka våra fantastiska medarbetare som varje dag kämpar med oss för att vi ska nå våra mål. Utan er skulle vi aldrig kunna leverera smide och glas i världsklass! Till vårt växande gäng välkomnar vi smederna Nasim, Anibal och Mathiaz samt projektledare Martin. Tack alla som sökt jobb hos oss. Vi har ett fortsatt behov av personal inom koncernen så tipsa, sprid & sök våra lediga tjänster! Sist men inte minst ett stort tack alla nya och gamla kunder för förtroendet!

Passa på att njuta av sommaren och ladda batterierna inför hösten. Ta till vara på de där stunderna som ger dig ny energi. Vi ser fram emot en höst fylld med nya utmaningar – ny verkstad, Kenyaresor, metallslöjd, teamresor, spännande projekt inom smide & glas och annat skoj.

Vår nya smidesverkstad

Nu har vi äntligen hittat en ny smidesverkstad! Den ligger i Bromma och vi får tillträde i juli. Vi kommer fixa till lokalerna och sedan kommer vi successivt flytta över vår verksamhet. 

Insatser för minskad mödradödlighet

I augusti kommer våra doers Javier och Richard åka på varsin uppföljningsresa till Kenya för att besöka kliniker och organisationer som Eezer samarbetar med för att minska mödradödligheten. De kommer följa upp redan levererade MC-ambulanser som transporterar gravida kvinnor till kliniker på den afrikanska landsbygden. Vi sponsrade även ett resestipendium som delades ut till Bike Babes-medlemmen Ulrika Bohlin som vi tror kommer bli en utmärkt Eezerambassadör. Stort grattis till Kenyaresan!

Eezers mc-ambulans

5 S förbättringsfabriken

Inför sommaren körde vi vårliga 5 S-dag och stökade undan det som vi har svårt att hinna med i vardagen. I sommar tar vi en paus från våra 5 S-träffar. Det är dock viktigt att vi behåller den goda ordningen som vi skapat så vi inte får börja om från steg 1 till hösten.

Våra projekt

I juni var det fullt fokus på våra pågående projekt inom smide och glas. Det var avväxingsbalkar, glasväggar och dörrpartier som pågick. Vi gjorde kompletteringar på befintliga dörrar på NKS. Ett team monterade en ALU-ramp och dörromfattningar. Andra projekt som vi jobbade med var montage av dörrpartier i Uppsala, smidesjobb till NCC och Bonava. Vidare fortsatte vi med vinskåpen till Magnusson Fine wine.  Vi fortsatte också med corténfasaden till nya stjärnrestaurangen på Biskopsudden och hörnskydden på SÖS.

Snart börjar vi med tillverkning av smidesräcken, dörrpartier och en plåtbeklädnad av en lastkaj. 

Bröderna Eddings Smide

Bröderna Eddings Smide jobbade med restauranginredning till Janax Snickeri. Fläktrummet i Norra huset till kv Stettin blev klart. De fortsatte sedan med montaget i Södra huset och diverse extra smidesjobb. Vidare började Eddings montera plåtar till två terrasser på Gärdesskolan. De började också tillverka ett nytt bjälklag i Bromma. Ett annat projekt som Eddings jobbade med var två stycken spaljéer till Viksjö Centrum. Snart kommer järngänget hjälpa SH-Bygg med två stycken plattformar.

Aktuella datum i juli 2019

  • Fredag 5 juli Deadline Lön
  • Planeringsmöte varje torsdag kl 13.15 i konferensrummet 

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.


sv_SESwedish