Anmäl dig till svetskväll 24 september

Den 24 september är det dags för svetskväll där du får prova på pinnsvetsning (MMA). Du får en introduktion med praktisk träning. MMA betyder metallbågsvetsning och är den mest förekommande svetsmetoden som används till såväl bygg- som designsmide. MMA är en lämplig inkörsport till svetsning eftersom den innehåller svetsningens alla moment men ändå har en förhållandevis enkel utrustning. Kom och prova och om du vill fortsätta svetsa kan du gå någon av våra andra kurser i samarbete med Medborgarskolan eller en av våra skräddarsydda kurser.

När: 24 september

Tid: kl 16.30-19.30

Plats: A Lundgren Smide, Löfströmsvägen 1 i Sundbyberg

Pris: 1 500 kr (inkl moms). I priset ingår svetspinnar och material. Extra material finns att köpa på plats till självkostnadspris.

Anmälan: Fyll i detta formulär.

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish