Ögonblick i smidesverkstaden – en helt vanlig torsdag

Att gå runt i smidesverkstaden med bra musik i bakgrunden och titta på allt fint som tillverkas i vår smidesverkstad är en skön känsla.

I en del av verkstaden är det ett gäng svetskursdeltagare som försöker lära sig att svetsa. Det är många som aldrig har hållit i en svets tidigare. De nöter pinnsvetsning och får prova på TIG och MIG-svetsning för första gången. Vissa ser ut att ha talang för svetsning!

Bredvid svetskursdeltagarna pågår produktionen för fullt. Smederna tillverkar räcken och stålglaspartier för fullt. Några står och pratar ihop sig om vilket datum som passar de bäst för en teamresa.

Inne i lilla verkstaden går maskinerna varma och det flyttas material. Ute på gården tar vår verkstadschef emot en glasleverans. På entresolplanet tillverkar vårt senaste tillskott Ibbe en exklusiv smidesgrind. Han är färdig med en och nu håller han på med nästa.

Inne på kontoret sitter några koncentrerade projektledare och räknar på jobb medans jag hör någon i bakgrunden köra en säljpitch i telefon.

Slutligen passerar jag fikarummet där har någon hygglig själ dukat fram glass. Vad smakar bättre en dag som denna då det är sommarvärme ute??

Smide & glas (och glass) i världsklass!

Exklusiv smidesgrind
Tillverkning av räcke

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och vi kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär . Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish