Välkommen till min verkstad

Ikväll fick vi besök av medlemmar från Stockholms Hantverksförenings. Under kvällen visade Richard vår smidesverkstad och berättade om Lundgrens. Dessutom fick de prova att svetsa pinne och TIG och även smida ihop en adventsljusstake. Det var våra skickliga svetsare Yosef, Jimmy och Fathi visade de hur de skulle göra.

Det var en lyckad och trevlig kväll! Detta nätverksforum är för att medlemmarna ska få träffa andra hantverkare på plats i verkstäder och ateljéer. Värdar för träffarna är föreningens egna medlemmar.

*******************************************************************

Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!

SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.sv_SESwedish