Vi är redo för nya jobb inom smide & glas

Nu är även våra stora maskiner på plats i nya smidesverkstaden på Tornväktargränd. Maskiner som kan bocka plåt och projektledare som jobbar för full maskin för att ge snabba offerter på smidesjobb. Vi är redo för att ta oss an nya jobb inom smide och glas! Allt från balkar och ståltrappor till glasväggar och servettringar, smått som stort. Om du sitter med något som andra inom branschen tycker är besvärligt att utföra ska du kontakta oss. Vi är nämligen experter på specialsmide och kan hjälpa dig att hitta en bra lösning. Välkommen med din förfrågan!

För dig som vill lära dig något nytt kolla in våra svetskurser. Vill du skapa eller reparera egna föremål i smide ska du gå på metallslöjd. Än finns det några platser kvar.

Några av våra specialsmidesjobb

*******************************************************************
Vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan ge snabb service. Över 40 smeder till din tjänst!


SMIDEGLAS- & METALLPARTIER INREDNINGSERVICESMIDE


Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra  månadsbrev.


Du kan också följa oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN
INSTAGRAM

sv_SESwedish