MÅNADSBREV FEBRUARI 2020 – allt inom smide & glas

Välkommen till familjen!

Äntligen kan vi berätta att vi i dagarna har gått in som delägare i en plåt- & smidesfirma i Östergötland. Jätteroligt och spännande! Vi har mycket att vinna på ett samarbete. De kan byggnadsplåt & smide och vi kan bidra med det som vi är bra på. Dessutom blir det lättare att nå ett bra resultat om vi hjälps åt genom motgång och framgång. Tillsammans med Bröderna Eddings Smide kommer vi bli en stark aktör på marknaden och leverera smide & glas i världsklass! 

Vi ska växa så det knakar

Vi är på god väg att passera en milstolpe i Lundgrens utveckling nämligen en omsättning på 100 miljoner år 2020. Som ett resultat av egen tillväxt och företagsköp har vi ökat i storlek. Här är några punkter som vi jobbat med:

  • SÄLJ Allt börjar med försäljning!
  • GEMENSKAP Teamwork makes the dreamwork!
  • 5 S Skapa och behålla ordning & reda. 
  • REKRYTERING CV är historia! En positiv inställning och hur man använder sin kunskap är viktigare!
  • RESULTATÄGARSYSTEM Ta ansvar för försäljning och genomförande av egna projekt så får du ta del av resultatet. 
  • UTVECKLINGSMÖJLIGHETER Dörren står öppen för dig som vill utvecklas. 

Vår ambition är att fortsätta växa genom att hitta fler företag där vår plattform kan komma till nytta.

Nu är Eezer i Afrika för att minska mödradödligheten

Ett nytt gäng är i Kenya för att följa upp projektet med att utveckla och implementera mc-ambulanser för minskad mödradödlighet. De kommer att leverera ett nytt ekipage till en klinik i Samuli i södra Kenya och följa upp några redan levererade ekipage.

Vill du engagera dig i Eezer? Då är du välkommen att bidra med just det som du är bra på eller så kan du bli månadsgivare för att föra arbetet framåt. Att vara med och göra världen lite bättre är en obeskrivlig känsla!  

Eezer har mycket spännande på gång. Bland annat kommer material till ambulansvagnar att fraktas ner till Burundi. Därefter kommer Eezer att sätta upp en verkstad på plats där lokalbefolkning kommer att utbildas i att bygga ambulansvagnar. Eftersom mödradödlighet är ett stort problem i Burundi kommer vagnarna att göra stor skillnad och rädda många liv.

Gå en svetskurs hos oss i vår

Även om du aldrig har hållit i en svets tidigare så kan du utan större problem foga samman metall med hjälp av en svetstråd och bygga till exempel ett bord. Sugen på att lära dig? Då ska du kolla in vårt utbud för vi har kurser för alla smaker både till privatpersoner, företag och skolor.  Hos oss klarade exempelvis en 80-årig kvinna som aldrig svetsat tidigare att ta sitt första svetscertifikat.

**************************************************************

Vi är experter på smide & glas med mer än 65 års historia. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Du kan också gå svetskurser hos oss.  Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan ge service snabbt och smidigt. 50 skickliga smeder står till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök Lundgrens Smide eller Eddings Smide för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du har väl inte missat oss på FACEBOOK, INSTAGRAM, och LINKEDIN? Där har du möjlighet att ta del av nyheter, fina tävlingar, erbjudanden och massvis med inspiration.


sv_SESwedish