Smide i Stockholm

Vår verksamhet pågår för fullt och tillsammans ska vi ta oss igenom denna turbulenta tid med de utmaningar som vi nu står inför. Denna vecka har vi gjort metallglaspartier i massor då vi både tillverkat partier i vår smidesverkstad och monterat ute hos kund. Vi har bland annat gjort partier i koppar till Zmarta, metallglaspartier till kv Styrpinnen och Spårvägsmuséet. Vidare har vi fortsatt med de mässinginklädda glaspartierna till Lunda hotell. Ett annat spännande projekt har varit de stora blomlådorna i corténplåt som ska till en innergård.

Vi önskar dig en trevlig helg så är vi tillbaka på måndag! Våra öppettider är måndag – torsdag 06.30.15.45 och fredag 06.30-14.15. Kontakta oss gärna om du undrar över något eller behöver vår hjälp! Vi levererar smide & glas i världsklass!

**************************************************************

Vi är experter på smide & glas med mer än 65 års historia. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Du kan också gå svetskurser hos oss.  Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan ge service snabbt och smidigt. 50 skickliga smeder står till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök Lundgrens Smide eller Eddings Smide för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du har väl inte missat oss på FACEBOOK, INSTAGRAM, och LINKEDIN? Där har du möjlighet att ta del av nyheter, fina tävlingar, erbjudanden och massvis med inspiration.

sv_SESwedish