Svetskurs för borrtekniker

En fyra veckors svetskurs för 18 blivande borrtekniker pågår för fullt. Målet är att de ska kunna svetsa i svetsläge PC liggande vertikalt (röret stående) efter avslutad kurs. De är endast några av deltagarna som svetsat tidigare. Det går framåt och deltagarna har gjort stora framsteg. Aktuell svetsmetod är MMA (pinnsvetsning). Kursen är praktisk inriktad och varvas med teori.

Vi erbjuder svetskurser för privatpersoner, företag och skolor. Kurserna hålls i vår utbildningslokal i Bromma eller ute hos kund. Vi tar upp till 10 deltagare i vår utbildningslokal beroende på typ av kurs. Vi anpassar gärna kurser efter önskemål och anordnar svetsevent. 

Blivande borrtekniker lär sig svetsa

*************************************************************

Vi är experter på smide & glas med närmare 70 års historia. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Du kan också gå svetskurser hos oss.  Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan ge service snabbt och smidigt. 50 skickliga smeder står till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök Lundgrens Smide eller Eddings Smide för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du har väl inte missat oss på FACEBOOKINSTAGRAM, & LINKEDIN? 

sv_SESwedish