Vilket härligt engagemang!

Årets strategidygn blev en höjdare när våra projektledare var samlade på skärgårdspärlan Idöborg för att diskutera vision, strategi och mål. Vi bytte erfarenheter bolagen emellan och lärde känna varandra bättre, nya som gamla kollegor. Det är viktigt att vi har en delad vision och att vi arbetar mot samma mål för att vi ska kunna göra ännu fler lyckade affärer. Det leder till ett större engagemang, starkare gemenskap och ett ökat delat ansvar för att vi ska nå våra mål. Tack för ert engagemang och många bra idéer som vi fick ta del av! Det var roligt att se er förmåga att se möjligheter istället för hinder. Vi kommer berätta mer om vad vi kom fram till och kaoset som bröt ut när det blåste som värst…

*********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med närmare 70 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna utifrån dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och det innebär att vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish