Platschef

Vi har flera spännande projekt på gång i södra Sverige, är du vår nästa platschef? Nu söker 1-2 platschefer som leder projektet på plats. Hos oss får du en unik möjlighet att göra affärer på möjligheternas marknad. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet för vi har ett resultatlönesystem utan tak.

Vill du vara med på vår spännande resa? Då har vi jobbet för dig! 

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker 1-2 Platschefer med placering i Södra Sverige.

OM TJÄNSTEN

Som platschef leder och driver du verksamheten på byggarbetsplatsen utifrån uppsatta mål och tidsplaner. Du ansvarar för att leda projekt framåt med engagemang, beslutsamhet och handlingskraft från start till mål. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende personal, ekonomi, tid, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du leder också samarbetet med kunden, det egna projektteamet och underentreprenörer.

Projekten varierar runt om i Sverige men denna tjänst avser projekt i södra Sverige. Tjänsten kräver därför att du är flexibel och har möjlighet att resa under perioder för att kunna leda arbetet på plats. Du arbetar tillsammans med andra engagerade och skickliga kollegor. Självklart är du med och bygger projektteamet bestående av arbetsledare, montörer och andra kompetenser som krävs beroende på projekt. 

Det är ett omväxlande och roligt arbete med mycket ansvar. Jobbet passar dig som trivs med ett högt tempo där du får vara spindeln i nätet.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna ser olika ut beroende på projekt och vilket skede projektet befinner sig i. Som platschef har du ett helhetsansvar för personal, budget och arbetsledning. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

 • utforma och följa upp tidsplaner
 • leda arbetet på plats
 • göra riskanalyser
 • ÄTA-hantering
 • lägga upp planer för kontroll av projektdelar 
 • löpande ekonomi uppföljningar
 • delta i byggmöten
 • dokumentation

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som jobbar inom branschen i en liknande roll och är van att hantera komplexa projekt i olika faser. Är du?

 • självgående och van att ta eget ansvar
 • en god ledare
 • resultatinriktad både vad gäller ekonomi och kvalitet

och har:

 • B-körkort 
 • BAS P/BAS U
 • högskole- eller universitetsutbildning inom bygg alt motsvarande erfarenhet från arbetslivet

samt talar svenska/och eller engelska obehindrat? Då har vi jobbet till dig! 

För att lyckas i rollen är du strukturerad, flexibel och har förmåga att hitta lösningar istället för att se hinder. Du har god planerings- och prioriteringsförmåga samt kan ta snabba och viktiga beslut. Vidare kan du leda en grupp samt har förmågan att skapa engagemang och en bra teamkänsla. Att kunna ta sig igenom en utmaning med ett glatt humör och ha roligt tillsammans är viktigt. Du jobbar mot målet som är att alltid leverera ett bra projekt till en nöjd kund. 

PLACERINGSORT

Ditt arbete kommer att utföras i olika delar i Sverige, främst i södra Sverige. Du kommer ha en arbetsplats ute på bygget under projektets gång. 

LÖN & FÖRMÅNER

Månadslön. 

Andra förmåner som erbjuds är mobiltelefon, dator, generös friskvårdsersättning samt rikskuponger.

För att främja en god gemenskap åker vi på teamresor varje år och ordnar även gemensamma aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bland annat med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

ANSÖKAN

Du kan ansöka här eller maila några rader om varför du vill jobba hos oss. Skicka ditt mail till hr@smide.com med platschef i ämnesraden. Bifoga också ditt CV.

Rekrytering sker löpande så därför ska du inte vänta med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten? Då ska du hör av dig till Johanna, rekryteringsansvarig. Du kan antingen ringa  08-684 118 27 eller maila johanna@smide.com

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonJohanna Lundgren, HR
Telefon08-684 118 27
OmrådeStockholm
TjänstPlatschef
Typ av anställningTillsvidare anställning. Heltid
Sista ansökningsdagRekryteringen sker löpande

ATT ARBETA HOS OSS

I 70 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen och levererat helhetslösningar inom smide och glas. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi utföra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till nöjda kunder! Vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb åt både byggföretag och privatpersoner. Vår smidesverkstad ligger i Bromma i norra Stockholm.

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och även i karaktär. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av bland annat engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att vi ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samlas och göra affärer ihop. Vi satsar på gemenskap och att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Karriärmöjligheterna är oändliga och vi vågar prova nya saker. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och därför är målet att du ska ha möjlighet att styra din vardag och arbetssituation. Tillsammans bygger vi något unikt inom branschen!

Hos oss jobbar ett 50-tal medarbetare – projektledare, arbetsledare, smeder och montörer. I koncernen ingår även Bröderna Eddings Smide i Järfälla som är en fristående smidesverksamhet som verkat i Stockholm sedan 1945. På Eddings jobbar ett 20-tal medarbetare.

sv_SESwedish