Projektledare inom Smide & Glas i Bromma

Vi är en växande koncern och söker därför projektledare som drivs av affärer och har förmågan att leda projekt. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet då vi har ett resultatlönesystem utan tak. Du får en unik möjlighet att göra affärer på möjligheternas marknad för det kryllar av spännande affärer!

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker 1-2 projektledare med placeringsort Bromma med inriktning smide och/eller glas.

OM TJÄNSTEN

Som projektledare driver du projekt självständigt. Du arbetar med helheten, från första kundkontakt tills slutfakturan är betald. Som projektledare ser du till att projektet flyter på som det ska i de olika skedena. Det är din uppgift att se till att projektet når sitt mål och håller sin budget. Ett roligt och varierande arbete där du får vara spindeln i nätet och ta del av resultatet. Du får arbeta med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av en varm och härlig stämning.

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och i karaktär. Du leder projekt dels utifrån intresse och kunskap och får göra affärer på möjligheternas marknad. Lundgrens driver idag projekt inom byggnadssmide, glas- och metallpartier, finsmide och servicesmide både till privatpersoner och byggföretag. Allt från stålkonstruktioner och skyddsprodukter till exklusiva inredningar och pizzastål! Vi gillar att testa nya saker om möjligheten dyker upp. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare har du ett helhetsansvar för dina egna projekt från start till mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • ansvar för produktionsplanering
 • upprätta tidsplaner
 • upprätta och leda projektteamet
 • inköp av material till projekt, UE/leverantörer, konsulter
 • ansvar för projektekonomin och att kalkyl och projektet håller budget
 • ÄTA-hantering
 • delta i byggmöten och andra projektmöten
 • se till att kvalitetssystem och lagkrav följs samt att slutdokumentation upprättas och överlämnas till beställaren

I arbetet som projektledare ingår också:

 • försäljning
 • uppskatta och ta fram kostnader samt sammanställa offerter

Antingen jobbar du med helheten eller ingår i en projektgrupp där du arbetar med vissa delar utifrån olika kompetenser som passar just det projektet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har förmågan att driva projekt från idé till färdigt resultat.

 • Du har erfarenhet av att driva 3-5 projekt samtidigt.
 • Du har minst två års arbetslivserfarenhet från arbete med projektledning inom byggbranschen.
 • Du är van att driva projekt självständigt och med god lönsamhet.
 • Du förstår dina siffror, kalkyler och håller din budget.
 • Du har en civilingenjörsutbildning eller annan byggteknisk utbildning från högskola/universitet
 • Du har B-körkort

För att lyckas i din roll är du en doer som tycker om att ha många bollar i luften och lösa uppgifter självständigt. Du kan leda en grupp och har förmågan att skapa engagemang och en bra teamkänsla. Du förstår hur delar i ett projekt ska utföras.

Meriterande

Det är en fördel om du har erfarenhet av stål, smide eller glas. Ett etablerat kontaktnät inom byggbranschen är såklart en merit.

ARBETSTID

Ordinarie arbetstid heltid 40 h/vecka:

måndag – torsdag kl 06.30-15.45 och fredag kl 06.30-14.15.

Vi tillämpar målstyrd arbetstid.

PLACERINGSORT

Bromma.

LÖN & FÖRMÅNER

Du har fast marknadsmässig lön och resultatlön utan tak. Andra förmåner som erbjuds är mobiltelefon, dator, friskvårdsersättning och rikskuponger. För att främja en god gemenskap åker vi på teamresor varje år och ordnar gemensamma aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bl.a. med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

ANSÖKAN

Du kan ansöka här eller maila några rader om varför du vill jobba hos oss. Skicka ditt mail till hr@smide.com Bifoga gärna CV. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

KontaktpersonJohanna Lundgren, HR
Telefon08-684 118 27
OmrådeStockholm
TjänstProjektledare
Typ av anställningTillsvidare anställning. Heltid
Sista ansökningsdagVi har alltid ett jobb för en skicklig projektledare!

ATT ARBETA HOS OSS

Lundgrens Smide utför det mesta inom smide och glas sedan 1952. Vårt mål är att leverera bra projekt till nöjda kunder! Vår verkstad ligger i Bromma i norra Stockholm. Vi levererar helhetslösningar och vi tar oss gärna an avancerade smides- och glasjobb åt både byggföretag och privatpersoner. Vi hittar alltid lösningar där andra aktörer ser problem.

Vi erbjuder dig en plattform där du kan driva affärer och få ta del av resultatet. Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och i karaktär. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samlas och göra affärer ihop. Vi satsar på gemenskap och skapa en trivsam miljö för våra medarbetare. Karriärmöjligheterna är oändliga och vi vågar prova nya saker. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och därför är målet att du ska ha möjlighet att styra din vardag och arbetssituation. Tillsammans bygger vi något unikt inom branschen!

I 70 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi utföra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vi är över 50 anställda i vår smidesverkstäder i Bromma och Järfälla.

Lyktor fasad Jakobs torg
Airas fasad
Kopparinklädda glaspartier
sv_SESwedish