GDPR – målsättningen är att våra kunder ska känna sig trygga

Den 25 maj 2018 träder EU:s nya lag för personuppgifter i kraft. Nämligen GDPR. Vår målsättning är att våra kunder ska känna sig helt trygga med hur vi hanterar personuppgifter. Vi arbetar med förberedelserna inför att GDPR träder i kraft.

Syftet med GDPR är att säkerställa skyddet för fysiska personers personuppgifter. Fysiska personer ska få större kontroll över sina personuppgifter samtidigt som företag bara behöver förhålla sig till ett enda regelverk när de bedriver verksamhet i flera EU-länder.

Förordningen skiljer mellan allmänna personuppgifter och känsliga personuppgifter. Känsliga personuppgifter behandlas aldrig av Lundgrens. Däremot kan vi ha registrerat följande allmänna personuppgifter om dig.

  • Namn:
  • Adress:
  • Telefon:
  • Personnummer:
  • E-postadress:

Informationen behandlar vi konfidentiellt och används endast i samband med försäljning och leveranser av material.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar kring vår behandling av personuppgifter. Kontakta oss på info@lundgrenab.se

sv_SESwedish