Är du vår nya resultatägare?

Drömmer du om att starta eget men får aldrig tummen ur? Då är vi företaget för dig!

 

ARBETSUPPGIFTER

Som resultatägare kommer du driva och ha ett helhetsansvar för egna projekt inom smide, glas och/eller byggservice från start till mål. Du har ansvar för försäljning, ekonomi, kvalitet och genomförande av projekt. I arbetet ingår bland annat:

  • upprätta tidsplaner
  • uppskatta och ta fram kostnader samt sammanställa offerter
  • ansvara för projektekonomi
  • inköp av material och tjänster
  • ansvara för ÄTA-hantering
  • föra dokumentation
  • kundansvar, upphandlingsmöten, byggmöten
  • leda projektteamet.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill och har förmågan att driva projekt inom något av våra affärsområden. Du har ett kontaktnät med egna kunder och arbetar självständigt med anskaffning av projekt och projektledning. Du drivs av affärer och är redo för nästa steg i karriären. God social kompetens, vana att prata med och lyssna på folk, är viktigt. Du har erfarenhet i entreprenadbranschen och relevant bakgrund inom bygg. Om du har projektlett inom smide och/eller glas är det mycket meriterande. I ditt arbete är du noggrann ansvarsfull och har god förmåga att lösa tekniska problem.

 

KRAV

B-körkort och tillgång till egen bil.

 

ARBETSTID

Målstyrd arbetstid.

 

LÖN och FÖRMÅNER

Fast lön och resultatlön, mobiltelefon, dator, friskvårdsersättning, massage och rikskuponger. Varje år åker vi på teamresor och ordnar gemensamma aktiviteter för att främja en god gemenskap. Lundgrens är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bl.a. med till Kenya där vi får möjlighet att vara med och göra skillnad.

 

ANSÖKAN

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) via mail till johanna@smide.se

Märk din ansökan resultatägare. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

TILLTRÄDE

Omgående eller enligt överenskommelse.

 

VARFÖR LUNDGREN SMIDE?

Vi erbjuder dig en plattform där du kan driva dina affärer och få ta del av resultatet. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig! Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt både i storlek och i karaktär. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att utvecklas och göra affärer. Vi satsar på gemenskap och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Lundgrens kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och därför har du möjlighet att styra din vardag och arbetssituation. Tjänsten passar dig som gillar att ha fria händer. Tillsammans bygger vi något unikt inom branschen!

I över 65 år har Lundgren Smide bevarat hantverkstraditionen. Tack vare lång erfarenhet, brett branschkunnande och skickliga medarbetare kan vi utföra det mesta inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice. Vi är 50 anställda i vår verkstad i Sundbyberg.

sv_SESwedish