Glasväggar Mr Cake

Att inreda med glasväggar eller rumsavdelare i glas är både trendigt och funktionellt. Industridesignade glasväggar är populärt. En glasvägg är ett praktiskt sätt att avgränsa ett rum och samtidigt behålla ljuset. Lundgrens Smide är specialiserade på måttanpassade glaspartier av hög kvalitet. Vi gör industriinspirerade glasväggar i stål och glas. 

Glasväggarna till Mr Cake vid Arkitekthögskolan i Stockholm är både stilrena och snygga. De är måttbeställda och anpassade efter kundens behov och önskemål. De är byggda i stål i industriell design. Glasväggarna är tillverkade med plattjärn och fyrkantsrör. De lackerades i mattsvart innan vi installerade de på plats. Vid installationen fäste vi glaspartierna i taket, satte in det härdade glaset i stålramarna och satte täckande lister.

Mr Cake har verkligen lyckats skapa en varm och skön hemmakänsla där du kan njuta av goda bakverk!

Hur gör jag för att beställa en glasvägg? Du är välkommen att höra av dig för vidare diskussion och prisförslag. Priserna varierar beroende på vad det är för typ av glassvägg du vill ha. Du kan få glasramarna lackerade i den färg du önskar. Det tar vanligtvis omkring fyra veckor från beställning till leverans. 

Glassvägg Food pick up
Glasvägg 

*********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Vi har över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan därför erbjuda de bästa lösningarna allt efter dina behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg som innebär att vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens, 40 skickliga smeder & montörer och 14 projektledare.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se för mer information eller läs våra månadsbrev som du hittar på http://www.lundgrenab.se/category/nyheter/ 

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB – smidesjobb

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär https://www.lundgrenab.se/kontakt/. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish