Smeder sökes


Vi har många spännande projekt i startgropen och nu behöver vi förstärkning för att kunna växa ytterligare! Så nu söker vi smeder och montörer för tillverkning och montage av smidesprodukter. Vi behöver finsmeder, byggnadssmeder och montörer med eller utan erfarenhet av arbetsledning till våra jobb inom smide, glas & metallpartier, finsmide och servicesmide. Projektanställningar under viss tid samt tillsvidareanställningar kan erbjudas. Kontakta oss om du är intresserad. Våra lediga tjänster se hittar här.

Att arbeta på Lundgrens innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att nå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att Lundgrens ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samarbeta på. Målet är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling och arbetssituation.

*********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande och kan vi erbjuda de bästa lösningarna allt efter kundens behov. Vi har en fullt utrustad verkstad i Sundbyberg och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer på Lundgrens som jobbar i projekt inom smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Vill du veta mer om oss? Besök lundgrenab.se så får du mer information om oss. Du kan också läsa våra månadsbrev som du hittar på http://www.lundgrenab.se/category/nyheter/ 

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Besök oss också på vårt Google+ konto -> Lundgren AB – lediga tjänster

Om du vill ha ett kostnadsfritt förslag eller råd och tips ska du höra av dig till oss! Din förfrågan kan du skicka till anbud@smide.com. Det går också bra att fylla i detta formulär så kontaktar vi dig. Om du vill prata med någon av våra projektledare så kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish