Svetskurser – vår kursverksamhet fortsätter!

Vi kommer att fortsätta våra svetskurser som vanligt och ge alla som är friska möjligheten att lära sig svetsa hos oss. Vi tar max 10 deltagare på våra kurser. Med tanke på nuvarande rådande situation med coronavirusets spridning är det viktigt att vi alla tar vårt personliga ansvar för att förhindra smittspridning. Vi följer utvecklingen och de rekommendationer som myndigheterna ger. Om vårt beslut förändras kommer vi uppdatera detta på vår hemsida. Du som går eller är anmäld till en svetskurs kommer vi meddela via e-post så fort vi kan. 

Om du vill gå någon av kurserna (MMA steg 1 och MMA steg 2) som vi kör i samarbete med Medborgarskolan kontakta oss så ordnar vi det.

Utökat kursutbud

Ta en titt i det utökade kursutbudet med fler svetskurser i MMA, MIG/MAG och TIG-svetsning som du hittar här. Vi har kurser för dig som aldrig har svetsat tidigare till dig som vill fördjupa dina kunskaper. Om du vill reparera egna föremål i smide ska du kolla in vår metallslöjd

Hittar du inte det du söker? Hör i så fall av dig för vi anpassar också svetskurser efter önskemål.

**************************************************************

Vi är experter på smide & glas med mer än 65 års historia. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Du kan också gå svetskurser hos oss.  Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan ge service snabbt och smidigt. 50 skickliga smeder står till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök Lundgrens Smide eller Eddings Smide för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du har väl inte missat oss på FACEBOOKINSTAGRAM, & LINKEDIN? Där har du möjlighet att ta del av nyheter, fina tävlingar, erbjudanden och massvis med inspiration.

sv_SESwedish