BLACK WEEKEND 25 % på alla våra svetskurser!!!

Gör som många andra lär dig svetsa hos oss! Ta del av vårat unika erbjudande – 25 % rabatt på alla våra svetskurser och metallslöjd! Vi har ett flertal olika kurser i TIG, MIG/MAG och MMA-svetsning i olika nivåer och längder. Eller varför inte ta en privatlektion i svetsning? På metallslöjden får du tillfälle att tillverka eller reparera egna föremål i smide.

Rabatten gäller till och med söndag 29 november. Vårens kurser hittar du här.

Missa inte vårat BLACK FRIDAY erbjudande 50 % off i webbshopen endast idag!

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med närmare 70 års erfarenhet och brett kunnande inom branschen kan du  få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish