Veckan som rusade förbi

Veckan rusade förbi och gick i rasande fart, fylld av en massa roliga smidesjobb och ett härligt engagemang!  Smidesteamet jobbade vidare i Norrtälje bussdepå. Ett annat gäng gjorde skärmtak och pollare. Några gjorde gigantiska blomlådor till Hötorgsterrassen medan andra tillverkade vinställ till Intercool International. Dessutom lagade vi smidesgrindar och monterade säkerhetsdörrar. För att inte tala om inredningsdetaljerna i smide som vi tillverkade i vår smidesverkstad. Allt i tidlös design och hög kvalitet. På metallslöjden var det MC-meck. Delar till en hoj som skulle byggas och draget till Eezers motorcykelambulans som skulle göras. Deltagarna på MMA-svetskursen tränade in i det sista inför svetsarprövningen nästa vecka. Veckan avslutades som vanligt med fredagsfika och nu med fokus på julens godsaker.  Mumsigt! Veckan bara rusade förbi och det är fredag igen. Ser redan fram emot måndag då jag får komma tillbaka till jobbet och träffa alla härliga kollegor som förgyller tillvaron. 

Nu är det inte långt kvar till jul. Julklappspanik? Vet du inte vad du ska ge dina nära och kära i julklapp? Då ska du passa på att köpa vårt pizzasstål för den perfekta pizzan. Det är en prisvärd och hållbar julklapp som du kan ge till hela tjocka släkten, vänner och familj. Passar lika bra till pizzan som baket och du kan även ha det som grillbord. Kom förbi och köp på plats eller beställ i vår webbshop. Lagret är påfyllt! Där hittar du även andra inredningsdetaljer att ge bort i julklapp. Inom kort kommer fylla på shopen med några nya spännande produkter. 

Önskar er en trevlig helg!

2 st Vinställ Druva
Delar vinställ
Metallslöjd med MC-meck
Oxidering av mässing

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med närmare 70 års erfarenhet och brett kunnande kan du  få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish