Trappräcke Ericsson DP04

Ett trappräcke till Ericsson DP04 som är anpassat till en trappa som ändrar vinkel. Tillverkat med hög fokus på kvalitét och precision för att det ska passa och sitta perfekt.

Projekt: demontering, tillverkning och montering av två stycken trappräcken ca 9 meter styck i rostfritt stål med borstad finish. Trappräcket är anpassat efter trappans vinkel.

Plats: Ericsons DP04 i Kista

Beställare: In3prenör AB

Projekttid: 2020/21

Trappräcke DP04
Smidesräcke i rostfritt stål
Montör på plats för att montera trappräcke
Montör på plats
Räcke i rostfritt borstad finish
Detalj smidesräcke i rostfritt stål med borstad finish
Smidesräcke i rostfritt DP04

Smidesräcken med lång hållbarhet

Ett räcke i smide är både snyggt och håller under mycket lång tid framöver. Med ett fint räcke får bostaden eller fastigheten ett rejält lyft. En fördel med smide är att det går att monteras på och fästas mot de flesta material som exempelvis trä, betong, tegel och sten. Dessutom är det underhållsfritt. Räcket kan måttanpassas och kombineras på flera olika sätt utifrån vad du har för behov och önskemål. Du kan få räcket i klassisk stil eller med en modernare design i den färg du önskar. Våra räcken håller hög kvalitet och uppfyller kraven på säkerhet. Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller var för olika räcken och ledstänger. Vi hjälper gärna till med montaget. 

Intresserad?

Lundgrens hjälper dig gärna att hitta en bra lösning. Vi gör både smides och glasräcken till företag och privatpersoner, inomhus och utomhus. Skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller ring oss på 08-684 118 00. Efter att vi fått din förfrågan gör vi kostnadsfria platsbesök. Efter besöket får du ett kostnadsförslag. Om allt känns bra sätter vi igång tillverkningen. När tillverkningen är klar kommer våra skickliga montörer och för att få räcket på plats. 

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Hos oss kan du få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har 70 års erfarenhet och brett kunnande. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish