Att vara mer än en bara en bulle

Hantverk som hantverk, bakverk som smide, bagare som smed. Vi vill också vara mer än bara en bulle!

Vad gömmer sig under locket?

Idag vräker vi i oss 6 miljoner semlor och det är en av årets mest hektiska dag för många bagare. Det finns ett enormt utbud av olika semlor som testas till höger och vänster och bedöms utifrån olika parametrar. Det kryllar av vilken-semla-är-bäst-i-test där själva smakupplevelsen är avgörande och bland annat utseende, smak och pris har betydelse av känslan av vad som är ett bra bakverk. Hantverk som hantverk, bakverk som smide, bagare som smed – vi har en del gemensamt. I likhet med en semla vill vi också vara mer än bara en bulle!

Vi kan tyckas vara en helt vanlig smed men många som kommer i kontakt med oss inser att vi är mer än bara en smed. Visst det är en smaksak och vi gör både klassiskt smide och trendiga inredningsprodukter. Dessutom sticker vi ut hakan och säger att vi är experter på något som i vårt fall är specialsmide. Vissa sätter i halsen när de ser våra prisförslag medan andra tycker att det är väl investerade pengar i förhållanden till den service och kvalitet de får på sina produkter. Vår ambition är liksom många bagare att göra det där lilla extra för att leva upp till kundens förväntningar för en bra (smak)upplevelse.

Självklart tar vi tillfället i akt och unnar oss supergoda semlor till fikat. Och sedan fortsätter vi jakten på att vara stans bästa smed. Och precis som stans bästa semla är vi fyllda med kärlek och omtanke och toppad med livets goda 🙂  

Semla till fikat

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Hos oss kan du få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har 70 års erfarenhet och brett kunnande. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish