Titta in i vår smidesverkstad

Det är full aktivitet i vår smidesverkstad i Bromma. Att arbeta hos oss innebär nämligen arbete i många olika typer av projekt. Det är just det som många gillar. Dagarna blir aldrig enformiga och möjligheterna till utveckling är goda.

Just nu tillverkar vi vinställ i olika utföranden, stora som små. Vi gör exklusiva smidesdetaljer till räcken. Utöver detta tillverkar vi utställningsmontrar, industriväggar, lamparmaturer, detaljer till smidesträd och annat. Det är flera hemmabagare som kommer in och köper pizzastål. Deltagare som går svetskurser för att lära sig svetsa. Vi har tre nya smeder på plats och vi har precis börjat leta efter en arbetschef. Resten av gänget är ute på byggen runtom i Stockholm. Det är med andra ord massor med svets, smide och glas i världsklass! Det är så härligt att se vårt proffsiga smidesgäng som alltid presterar på topp med ett glatt humör!

Tillverkning lampor
Mosaad gör monter
Tillverkning utställningsmonter
Tillverkning vinställ
Tillverkning vinställ
TIG-svetsning aluminium

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Hos oss kan du få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har 70 års erfarenhet och brett kunnande. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish