Platser kvar på TIG-svetskursen på fredag

Det finns några platser kvar på kursen i TIG-svetsning som startar på fredag. Under fyra tillfällen får du lära dig TIG-svetsning. Det går även bra att gå enstaka tillfällen. Kursen är pratiskt inriktad och kursledaren anpassar kursen efter dina förkunskaper och önskemål om material, svetslägs osv. Du behöver inga förkunskaper för att gå kursen. Kursen passar dig som vill lära dig TIG-svetsning. Många tycker det är roligt med TIG-svetsning eftersom svetsfogarna blir fina och det ger mersmak!

Svetskurser i Stockholm

Vi har kurser som passar alla. För dig som aldrig hållit i en svets tidigare och för dig som vill utveckla dina svetskunskaper. Vi erbjuder också metallslöjd för dig som vill skapa eller reparera egna föremål i smide. Kurserna hålls både vardagar och på helger.

Lundgrens Smide har bedrivit kursverksamhet sedan 2015 till bland annat företag, privatpersoner, föreningar och skolor. 100-tals har lagt svetsprov och fått sitt första svetscertifikat hos oss. Åldern spelar ingen roll, vi har både tolvåringar och 80-åringar som lärt sig svetsa hos oss.

Kolla in vårt kursutbud här.

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.  Över 50 smeder står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com 

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och säljer mycket prisvärda bak/pizzastål?

sv_SESwedish