GLAD MIDSOMMAR 2023

Glad midsommar! En av Sveriges viktigaste högtider med dans & sång runt midsommarstången, sill & nubbe, blommor i massor och en sol som aldrig går ner. Vi önskar er en riktigt Glad midsommar!

A Lundgrens Smide

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner
och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta
helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både
företag och privatpersoner. Lundgrens anordnar även svetskurser och svetsevent. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.

Över 50 smeder står till din tjänst!

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Lundgrens projekt Smide & glas i världsklass

Smide

Byggnadssmide kommer ofta in i ett tidigt skede i projekten. Det används både utvändigt och invändigt i offentliga miljöer som skolor, sjukhus, kontor, gallerior, bilhallar, flygplatser m.m. Lundgrens tillverkar och monterar bland annat stålkonstruktioner, balkar, avväxlingar, fasadsmide, ståltrappor och smidesräcken. Vi kan även utföra större byggnationer som exempelvis större hus, hallar och broar. Vi är certifierade enligt EN 1090-1 och 2 i utförandeklass EXC 3. Vi har också godkänt certifikat mot ISO 3834-2.

Glas- och metallpartier, ståldörrar och celldörrar

Lundgrens har lång erfarenhet av tillverkning och montage av glaspartier i olika standardutföranden och efter unika behov. Vi erbjuder kompletta lösningar oavsett behov både inomhus och utomhus. Lundgrens är specialiserade på måttanpassade glaspartier som vi klär in i olika material som exempelvis mässing, koppar eller rostfritt. Våra produkter uppfyller aktuella krav på brandsäkerhet och miljö.

Vi erbjuder bland annat:
● entrépartier
● branddörrar
● säkerhetsdörrar
● glasväggar
● industrial windows
● glas- och aluminium fasader (SAPA, SCHUCO m.m.)
● skjutglaspartier
● ståldörrar
Vi tillverkar och monterar också celldörrar med flera säkerhetsklasser för olika ändamål. Dörrarna kan utrustas med olika tillbehör såsom inspektionslucka, sparkskydd och öppningsspärr.

Inredning

Lundgrens tillverkar exklusiva inredningar till både restauranger och privatpersoner. Vi samarbetar med kända arkitekter och designers. Vinställ, glasrack, möbler, spiskåpor, klädhängare, konstverk m.m. i mässing, koppar och rostfritt. Vi har också en egen webshop där vi säljer egendesignade produkter i smide. Lundgrens egna vinställ Druva hittar du i några av Stockholms kändaste vinkällare. Om du behöver tips och idéer hjälper vi gärna till.

Servicesmide

Vi utför även service och underhållsarbeten till bland annat fastighetsägare, byggföretag och förvaltare i Storstockholm. Allt från lagning av inbrottsskador på dörrar och service av lås till byten av dörrar och mindre smidesarbeten. Vi ser till att ha en smed snabbt på plats!


sv_SESwedish