Sitt lugnt i båten – vi har öppet hela sommaren

Sol, bad och ledighet! Det är semestertider! Även om delar av vår personal går på semester har vi bra kapacitet att ta in mer jobb i sommar både på Lundgrens Smide och Bröderna Eddings Smide. Vi har båda öppet som vanligt och det finns alltid plats för mer jobb. Det är ett fantastiskt gäng som är på plats som står till ditt förfogande.

Våra öppettider är

Måndag – torsdag klockan 06.30 – 15.45 och fredagar kl 06.30 – 14.15.

Lundgrens Smides verkstad finns på Tornväktargränd 8 i Bromma och Bröderna Eddings verkstad finns på Nettovägen 7 i Järfälla.

Funderar du på att byta jobb?

Vi ökar i omsättning och har fått in flera större projekt som står i stargroparna. Därför behöver vi öka vår personalstyrka för att växa i takt med utvecklingen. Så kolla in våra lediga tjänster. Fler tjänster kommer inom kort. Vill du veta mer? Då kan du kontakta oss på hr@smide.com eller ringa 08-684 118 27 .

Trevlig sommar

Se till att njuta av sköna sommardagar och ta tillvara på tiden. När det är mörkt och kallt är det denna tid som vi kommer längta tillbaka till och minnas.

Vi på LUNDGRENS önskar dig en härlig sommar! Och, vi har som sagt öppet hela sommaren om du behöver hjälp med något.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med smide eller glas? Då ska du skicka din förfrågan till oss.

Vad kan vi hjälpa till med?

A Lundgrens Smide

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och vi har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Lundgrens anordnar även svetskurser och svetsevent. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.

Över 50 smeder står till din tjänst!

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Lundgrens projekt Smide & glas i världsklass

Smide

Byggnadssmide kommer ofta in i ett tidigt skede i projekten. Det används både utvändigt och invändigt i offentliga miljöer som skolor, sjukhus, kontor, gallerior, bilhallar, flygplatser m.m. Lundgrens tillverkar och monterar bland annat stålkonstruktioner, balkar, avväxlingar, fasadsmide, ståltrappor och smidesräcken. Vi kan även utföra större byggnationer som exempelvis större hus, hallar och broar. Vi är certifierade enligt EN 1090-1 och 2 i utförandeklass EXC 3. Vi har också godkänt certifikat mot ISO 3834-2.

Glas- och metallpartier, ståldörrar och celldörrar

Lundgrens har lång erfarenhet av tillverkning och montage av glaspartier i olika standardutföranden och efter unika behov. Vi erbjuder kompletta lösningar oavsett behov både inomhus och utomhus. Lundgrens är specialiserade på måttanpassade glaspartier som vi klär in i olika material som exempelvis mässing, koppar eller rostfritt. Våra produkter uppfyller aktuella krav på brandsäkerhet och miljö.

Vi erbjuder bland annat:
● entrépartier
● branddörrar
● säkerhetsdörrar
● glasväggar
● industrial windows
● glas- och aluminium fasader (SAPA, SCHUCO m.m.)
● skjutglaspartier
● ståldörrar
Vi tillverkar och monterar också celldörrar med flera säkerhetsklasser för olika ändamål. Dörrarna kan utrustas med olika tillbehör såsom inspektionslucka, sparkskydd och öppningsspärr.

Inredning

Lundgrens tillverkar exklusiva inredningar till både restauranger och privatpersoner. Vi samarbetar med kända arkitekter och designers. Vinställ, glasrack, möbler, spiskåpor, klädhängare, konstverk m.m. i mässing, koppar och rostfritt. Vi har också en egen webshop där vi säljer egendesignade produkter i smide. Lundgrens egna vinställ Druva hittar du i några av Stockholms kändaste vinkällare. Om du behöver tips och idéer hjälper vi gärna till.

Servicesmide

Vi utför även service och underhållsarbeten till bland annat fastighetsägare, byggföretag och förvaltare i Storstockholm. Allt från lagning av inbrottsskador på dörrar och service av lås till byten av dörrar och mindre smidesarbeten. Vi ser till att ha en smed snabbt på plats!

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.  Över 50 smeder står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com 

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och säljer bak/pizzastål?

sv_SESwedish