Vill du köpa pizzastål eller annat från vår webshop?

Just nu har vi tekniska problem med vår webshop. Om du vill köpa pizzastål eller något annat kan du göra en beställning genom att maila info@smide.com så löser vi det den vägen istället. Ange följande:

  • produkt
  • namn
  • adress
  • postadress
  • telefonnummer
  • mailadress
  • hämta i butik eller frakt. Frakt kostar från 130 kr.

Beräknad leveranstid är 3-5 dagar.

Vill du hämta i butik eller köpa pizzastål på plats? Kom till Tornväktargränd 8 i Bromma. Våra öppettider är måndag – torsdag klockan 06.30 – 15.45 och fredagar kl 06.30 – 14.15. Det går bra att betala med swish. Vi har även stekbord, L-konsoler, marschallhållare och grillpressar i lager.

Svetskurser

Vill du gå en svetskurs? Då kan du läsa mer och boka på svetskurser.se

*********************************
LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952
Nöjda kunder & medarbetare

A Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner och har över 70 års erfarenhet av tillverkning och montage. Vi levererar kompletta helhetslösningar och har riktat in oss på avancerade smides- och glasjobb till både företag och privatpersoner. Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla. Hos oss får du hållbart smide och bra och snabb service.  Över 50 smeder står till din tjänst! 

Behöver du hjälp? Ring 08-684 118 00 eller skicka din förfrågan till anbud@smide.com 

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen!

Du kan följa också oss på våra sociala medier:
FACEBOOK
LINKEDIN 
INSTAGRAM
Tik-Tok

Jobba hos oss?  Här kan du se vad vi söker just nu.

Och, du har väl inte missat att vi även ordnar svetskurser och att du kan köpa pizzastål?

sv_SESwedish