Ken Storfors deltagare på svetskursen MMA steg ett

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]

Jag gick svetskursen för jag ville bli en bättre svetsare. Kursen hittade jag på Google. Jag växte upp på en bondgård och under uppväxten hobbysvetsade jag MIG i diverse hemmabyggen och vid renovering av bilar. Jag hade inte svetsat på 20 år och aldrig svetsat rakt underifrån när jag började kursen. Så vid det första tillfället kände jag mig lite ringrostig… Jag tycker det var en lärorik kurs med mycket praktisk träning. Teori i all ära, men det är den praktiska träningen man behöver. När man svetsar behöver man ha lite kunskaper om elektroder, material o.s.v. och det är något som kommer när man svetsar. Svetsarprövningen gick bra och jag klarade 3 prover! Jag har blivit en bättre svetsare och kommer absolut ha användning av mina kunskaper framöver!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

sv_SESwedish