Månadsbrev maj 2020 – allt inom smide & glas

Hur påverkar coronaviruset oss?

Så här långt har vi varit relativt förskonade från coronaviruset och dess effekter. Vi har kunnat bedriva vår verksamhet som vanligt utifrån ansvariga myndigheters riktlinjer. Det är endast några få mindre projekt som har blivit skjutna på framtiden. Trots hög frånvaro har vi lyckats utföra våra projekt i tid och efterfrågan på våra tjänster inom smide och glas har varit stor trots krisen. 

Men vi kommer sannolikt att påverkas på sikt, frågan är bara hur? I vilken utsträckning och på vilket sätt kommer det byggas i framtiden? Kommer projekt skjutas på framtiden på grund av att statens finanser blir mer ansträngda? Eller kommer det satsas på infrastruktur? Frågorna är många och vi vet inte vad som komma skall. Vi har lämnat det som en gång varit för att landa på en ny okänd plats. Under resans gång måste vi fokusera på sälj, samarbeta och lyfta blicken för att hitta nya vägar. Det är viktigt att vi möter svårigheter med ett glatt humör istället för att klaga eller deppa. För om vi har en positiv inställning, förväntar oss något bra och blickar framåt har vi större chans att lyckas! 

Tappad försäljning

Att vi ligger efter med försäljningen har inget med coronaviruset att göra utan det är en situation som vi har försatt oss i själva. Men med vår slimmade grymma personalstyrka koncentrerar vi oss på intressanta affärer och det känns som att vi är på väg åt rätt håll. Det sprattlar lite här och var och snart kommer det att lossna. Då kommer vi istället ha för mycket att göra men det är ett lyxproblem som är roligare att lösa!

Underhåll och reparationer kommer alltid att behövas. Så oavsett vad coronakrisen bär med sig för effekter i framtiden bör vi redan nu ta oss an service smiden i större utsträckning. Vi har fått in två ramavtal och det känns jättekul! 

Baka pizza som ett proffs!

Just nu kan du köpa vårt pizzastål för endast 344 kr! Med pizzastålet kan du baka pizza i en helt vanlig ung lika bra som på restaurang! På bara några minuter kan du grädda pizza, mjuka kakor och tunnbröd. Pizzastålet går även att använda på utegrillen för att steka fisk, grönsaker och kött. Utmärkt till sommarens grillkvällar!  Pizzastålet finns att köpa i vår webbshop.

Pizzastål

Inte ett minne blott

Vi kommer få nyttja vår gamla lokal i Sumpan ytterligare en tid. Om du har någon idé vad vi kan använda den till vill vi att du hör av dig

Smidesverkstaden i Sumpan

Semestern närmar sig

Nu går vi in i en hektisk tid och det är mycket som vi ska hinna med innan semestrarna börjar. I sommar kommer vi bland annat fortsätta med ombyggnaden av tunnelbanestationen Fridhemsplan, hålla en fyraveckors lång svetskurs för blivande borrtekniker, montera glaspartier m.m. Många har på grund av ändrade resplaner skjutit på sina semestrar så än så länge har vi kapacitet över i sommar. Välkommen med din förfrågan

**************************************************************

Vi är experter på smide & glas med närmare 70 års historia. Vår långa erfarenhet och breda branschkunnande gör att vi kan erbjuda det mesta inom stål-, glas och smideskonstruktioner både till byggföretag och privatpersoner. Du kan också gå svetskurser hos oss.  Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma och Järfälla och kan ge service snabbt och smidigt. 50 skickliga smeder står till din tjänst!

SMIDE – GLAS- & METALLPARTIER – INREDNING – SERVICESMIDE

Vill du veta mer om oss? Besök Lundgrens Smide eller Eddings Smide för mer information eller läs våra  månadsbrev.

Du har väl inte missat oss på FACEBOOKINSTAGRAM, & LINKEDIN? 

Där har du möjlighet att ta del av nyheter, fina tävlingar, erbjudanden och massvis med inspiration.

sv_SESwedish