Månadsbrev juli 2020 – allt inom smide & glas

Vissa sliter som ett djur medan andra latar sig! 

Att slita som ett djur

Semestern är nu i full gång för de flesta, några är redan tillbaka och vissa lyckostar har en härlig semester framför sig. Sommaren är en viktig tid för vila och återhämtning och förhoppningsvis kommer vi alla få njuta av sol, värme och hederlig vila! 

En sommarhälsning från oss i smidesverkstaden

Jobbet är vad du gör det till och här kommer en sommarhälsning från vårt glada gäng som finns på plats under hela sommaren. Skickliga smeder som hjälps åt att att göra smide och glas i världsklass. De gör smidesräcken, lådor i rostfritt, exklusiva spegel ramar och sängstommar i mässing, specialbeställda glaspartier inklädda i koppar m.m. Duktiga svetsare jobbar på en gammal pråm som håller på att förvandlas till ett modernt sjösäkerhetscenter i Värtahamnen. Dessutom utbildar vi blivande borrtekniker i svetsning. Lundgrens genom tiderna största entréparti är också på plats i nya Spårvägsmuseet. Med andra ord är det fullt upp och det är precis som det ska vara! 

Vi blickar framåt

Det var ett tufft första halvår. Utmaningar som avlöste varandra och nya situationer som vi snabbt fick anpassa oss till. Eftersom det första halvåret lägger grunden för det fortsatta året känns det bra att det pekar åt rätt håll just nu. Det vi kämpar med börjar ge resultat med ökad försäljning och bättre siffror. Vi är ett härligt team som kämpar tillsammans! Dagarna bjuder på många härliga skratt även om en och annan frustration såklart dyker upp ibland. 

Augusti står inför dörren

Veckorna springer iväg och nu står augusti inför dörren. Det innebär nya tag och vi ser fram emot en höst fullspäckad med smide & glas i världsklass! Anmälan är öppen för höstens svetskurser. Vi har flera spännande jobb ute i både Stockholm och Norrköping. Så hjälp oss att tipsa, dela eller varför inte själv söka en ny utmaning?? Missa inte sommarens oslagbara kampanj på pizzastål. Att baka pizza är en kul aktivitet för hela familjen när vädret sviker. Och, när solen skiner kan du lägga den på grillen och steka gudomligt god fisk, kött och grönsaker.

 Hoppas du får en fortsatt fin sommar!

*********************************************************

Vi på Lundgrens kan erbjuda det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner. Med över 65 års erfarenhet och brett branschkunnande kan vi erbjuda de bästa lösningarna utifrån dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och det innebär att vi kan ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smide, glas- och metallpartier, inredning och byggservice.

Du kan också följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

sv_SESwedish