Månadsbrev oktober 2020 – allt inom smide & glas

Hur svårt kan det vara?

Vår vision är att ha kul när vi skapar hållbart smide & glas i världsklass. För att få en bild av var vi befinner oss gjorde vi en övning. Indelade i grupper skulle vi gå över en linje samtidigt. En övning som tillsynes verkar enkel men som snabbt visar sig vara svår. Övningen belyser vikten av ett gemensamt mål, kommunikation, ledarskap, planering och problemlösning. Precis som i vårt jobb. Och visst är det en utmaning att få alla bitar på plats? 

Mina styrkor, dina styrkor – hur kompletterar vi varandra?

Gemenskap är viktigt för att vi ska nå framgång. Därför är vi glada över att vi har ett så härligt gäng med skickliga smeder och projektledare med olika styrkor, kompetenser och erfarenheter. För att stärka gemenskapen är det viktigt att vi lär känna varandra bättre. Detta för att vi ska få en ökad förståelse för varandra i olika situationer och hur vi kan komplettera varandra. Det är inte förrän vi svetsas samman som vi får en gemensam vilja att nå målet. När vi-känslan stärks har vi dessutom roligare på jobbet. Det skapar bra förutsättningar för goda prestationer och ett engagemang som gör oss oslagbara. 

Att boosta teamkänslan

För att bygga starka team kommer vi fokusera på kommunikation, roller och ansvar kopplat till Lundgrens mål och vision. Vi ska hitta på roliga aktiviteter, peppa varandra, ge feedback, lyfta blicken och fira framgångar. Och vi längtar tills vi kan åka på teamresor igen. Men så länge pandemin pågår får vi anpassa oss till rådande omständigheter och göra det bästa vi kan av situationen. Kom gärna med förslag!

Vi hälsar sex nya medarbetare välkomna! 

Vi vill välkomna våra nya medarbetare! Nyligen började Paddy hos oss. En skickligare TIG-svetsare får du leta efter! Stefan började också sin praktik. Han gick en svetskurs i MMA-svetsning i våras, fick mersmak och vill nu lära sig yrket. Jättekul! Vi har också förstärkt styrkan med Niclas som har lång erfarenhet som projektledare inom smide. Och nästa vecka gör Jussi comeback för att ta sig an mindre smidesjobb. I Norrköping välkomnar vi Pelle som börjar som projektledare. Slutligen börjar snart smeden Deividas på Eddings. Vi har med andra ord en stark trupp som kommer leverera smide och glas i världsklass! Och vi vill bli ännu fler i Stockholm och Norrköping. Så kolla in våra lediga tjänster .  

Höstmys

Mysiga kvällar hemma känns rätt i höst. Missa inte vårt oslagbara pris på pizzastål så att du kan maxa höstmyset med en hemlagad pizza lika god som på restaurang! 

HAPPY HALLOWEEN!

*********************************************************

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Med närmare 70 års erfarenhet och brett branschkunnande kan du få bra lösningar allt efter dina behov och önskemål. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i följande formulär. Vill du prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish