Kickstart 2021

Sedan starten 1952 har vi levererat helhetslösningar inom glas och smideskonstruktioner. Inriktningen på vår verksamhet har varit ungefär densamma sedan starten. Och, det har alltid funnits ett genuint intresse för hantverket och utveckling av både produkter och produktionen. 

För mig är smide som magi! Det är verkligen fascinerande hur våra skickliga smeder skapar unika smidesprodukter. När de med en bit metall, lite verktyg och några maskiner kan göra nästan vad som helst. Det är som att de trollar!

Ett nytt år med nya utmaningar och nya möjligheter har börjat. Vårt grymma gäng är tillbaka och de är laddade med fullt fokus på att göra smide och glas i världsklass. Så häng med på vår resa. Året kickstartar med beställningar på specialsmide – entrépartier, portaler, konstverk m.m. Produktionen är också i full gång. Vi bygger smidesträd som ska ta oss till månen, tillverkar cirkusredskap, räcken, pollare m.m. Inom kort kommer vi  behöva fylla på styrkan med ännu mer kompetens som kan hjälpa oss att nå vårt tillväxtmål. 

Vill du också kickstarta ditt år?

Kanske var ett av dina nyårslöften att lära dig något nytt under året. Vad sägs då om att lära sig svetsa? Nu kör både metallslöjden och svetskurserna igång och är öppna för anmälan. Eller varför inte laga goda pizzor? Med vårt pizzastål till det oslagbara priset kan du laga pizza som proffsen. 

Smidesträd Hötorgsterassen
Starship
Vinställ Druva golv
Cirkusträning

*********************************************************

LUNDGRENS SMIDE

Vi på Lundgrens erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner.  Hos oss kan du få bra lösningar utifrån dina behov och önskemål. Vi har 70 års erfarenhet och brett kunnande. Vi har fullt utrustade verkstäder i Bromma, Järfälla och Norrköping och kan därför ge bra och snabb service. I dag arbetar över 50 personer hos oss.  Våra affärsområden är smideglas- och metallpartierinredning och servicesmide. Vi anordnar även svetskurser.

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på 08-684 118 00.

Och missa inte vårt prisvärda pizzastål för den perfekta pizzan!

sv_SESwedish