Anmäl dig till en svetskurs i höst

Anmäl dig till en svetskurs i höst redan nu. Nu finns höstens kursdatum ute och är öppna för anmälan.

Vi erbjuder kurser i svetsmetoderna TIG, MIG/MAG och MMA för både dig som är nybörjare och dig som vill lära dig mer. Hos oss får du lära dig grunderna i hur svetsning går till i praktiken. Inga förkunskaper inom svets är nödvändiga.

Vi har även kurser där kursdeltagaren ska kunna erlägga ett godkänt svetsprov i vald svetsmetod, stum (plåt eller rör) eller kälsvets. Med jämna mellanrum anordnar vi svetsarprövningar. Utöver detta anordnar vi svetsevent och metallslöjd. Du kan också få hjälp med en kompetenskartläggning där vi inventerar deltagarens svetskompetens och planerar en kurs mot önskad svetsnivå.

Vi vänder oss till svetsande företag, institut, privatpersoner med flera . Både den som vill lära sig svetsa för hemmabruk eller behöver ett svetscertifikat kan gå en kurs hos oss.

Gå en kurs dagtid, eller kvällstid. Vi har även kurser på helger för dig som har svårt att komma ifrån på vardagar. Vi vill att svetsning ska vara tillgänglig för alla!

Kommande kursstarter

Här kan du se kommande kursstarter. Kontakta oss om du inte hittar det du söker så hjälper vi dig att ordna en kurs som passar dina behov och önskemål.

Om våra kurser

”Bra uppstyrt, professionell handledning. Kan varmt rekommendera denna kurs!”

Hannes deltagare TIG-svets en dagskurs

”Bästa sättet att lära dig att svetsa. Börja med en prova på kurs hos Lundgrens.”

Eric deltagare på kursen Svets för nybörjare 1 tillfälle

”Trevlig atmosfär och mycket trevlig lärare.”

Carl deltagare på kursen Svets för nybörjare

” Ska man lära sig något, ska man göra det av dem som jobbar med det dagligen, och i deras miljö. Så när jag klev in i Lundgrens lokaler i Bromma så kände jag att jag kommit rätt. Fullt med folk över allt som jobbade med allt från lyxig inredning till grindar och staket. Jag blev bra bemött och fick förstklassig ”hands-on” vägledning under utbildningen. En väl värd investering i dig själv eller din personal.”

Marcus deltagare på TIG-svetsning för nybörjare 5 tillfällen

”Bra, grundligt, fick lära några bonustekniker (hemligheter)! ;)”

Daniel deltagare på TIG-svetskurs

”Mycket lärorikt, Kursledare som är duktig på att visa hur man ska göra.”

Mats deltagare på MIG-kurs

sv_SESwedish