Smashburgare – såhär gör du

Smashburger är poppis och är inte särskilt svårt att göra med rätt verktyg. Allt du behöver är en grillpress/smasher och ett bak/mat/pizzastål. Då får du enkelt tyngd på en het yta som behövs för att få en krispig och stor stekyta. En smashburgare handlar nämligen om att få så bra yta som möjligt. Tack vare att köttytan får direktkontakt med det varma stålet blir den saftig, god och krispig på utsidan. Så kallad maillardreaktion uppstår d.v.s. en kemisk reaktion mellan kolhydrater och aminosyror i köttet och det blir gyllenbrunt och karamelliserat. Använd med fördel ett pizza/bak/stekbord på grillen eller spisen.

Såhär gör du en smashburger- fem enkla steg

  • Burgers

Se här steg för steg hur du gör en god smash burger:

https://www.youtube.com/watch?v=YAmoM4YxMSo

***************************************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar.

 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på s 08-684 118 00.

sv_SESwedish