Pizzastål by Lundgrens

Att den heta pizzatrenden håller i sig och att många vill testa att smasha burgare märks tydligt. Vi slår försäljningsrekord på löpande band. Förra veckan sålde vi 244 bak/pizzastål och 74 grillpressar! Och vi har redan, innan veckan är slut, toppat rekordet! Galet kul!

Vi jobbar därför intensivt för att få till en effektiv logistik kring stålen. Att alltid ha bak/pizzastål och grillpressar i lager för omgående leverans är något vi jobbar för. Det gäller också att hitta kostnadseffektiva lösningar för att kunna fortsätta sälja bak/pizzastål till ett oslagbart pris. Speciellt nu när stålpriserna skenar iväg.

Bak/pizzastål med egen logga

Nu har vi nya bak/pizzastål by lundgrens i lager med vår egen logga! Stålen är extremt hållbara och kan användas många, många gånger och till väldigt mycket. Som exempelvis att göra goda pizzor, smasha burgare eller baka surdegsbröd. Självklart är de tillverkade i klimatkompenserat grönt stål – ett bättre miljöval!

***************************************************************************

LUNDGRENS SMIDE – Smide & glas sedan 1952

Vårt mål är att alltid leverera bra projekt till en nöjd kund!

Lundgrens Smide erbjuder det mesta inom stål-, glas- och smideskonstruktioner till både byggföretag och privatpersoner. Vi gör det mesta inom byggnadssmide, glas- och metallpartierinredningssmide och servicesmide och anordnar även svetskurser. Lundgrens utför gärna avancerade smiden och glasjobb där vi bidrar med vår kompetens och ger förslag till tekniska lösningar. Och, du har väl inte missat våra storsäljare bak/pizzastål och grillpress?

 Vi har fullt utrustade verkstäder i både Bromma och Järfälla och kan därför ge bra och snabb service. Över 50 personer jobbar hos oss.  

Du kan följa oss på våra sociala medier:

FACEBOOK

LINKEDIN 

INSTAGRAM

Tik-Tok

Hör gärna av dig om du vill ha ett kostnadsfritt förslag. Du kan också skicka din förfrågan till anbud@smide.com eller fylla i detta formulär. Om du vill prata med någon av våra projektledare kan du ringa oss på  08-684 118 00.

sv_SESwedish